چه کسانی ب رواندا فرستاده میشوند/رواندا بریتانیا/ کمپ پناهندگان رواندا/ خبر جدید رواندا2023

Описание к видео چه کسانی ب رواندا فرستاده میشوند/رواندا بریتانیا/ کمپ پناهندگان رواندا/ خبر جدید رواندا2023

کپشن مهم

سلام ب بچه های KIATV
دستگاه قضائی #بریتانیا دوشنبه 28 آذر در راستای #طرحی بسیار #بحث‌برانگیز، به #اخراج #پناهجویان #غیرقانونی از این #کشور به #مقصد #رواندا چراغ سبز نشان داد.
#محافظه‌کاران، #مبارزه با #مهاجرت غیرقانونی را به یک اولویت و یکی از وعده‌های داده شده در چارچوب «#برکسیت» تبدیل کرده و #دولت بریتانیا خواهان اجرای هر چه سریعتر این طرح جنجال برانگیز است.
این در حالی است که شمار مهاجرانی که با قایق‌های کوچک از کانال مانش عبور می‌کنند، به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است. حدود 45 هزار مهاجر از آغاز سال جاری، به سواحل بریتانیا رسیدند در حالی که در سال 2021، تعداد آنها 28526 نفر بود. چهار مهاجر، از جمله یک نوجوان، در 14 دسامبر، کمی بیش از یک سال پس از مرگ 27 نفر در شرایط مشابه، در تلاش برای عبور مانش جان باختند.
دولت #بوریس_جانسون، #نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، در آوریل گذشته، توافقنامه‌ای با رواندا برای اخراج پناهجویان، صرف نظر از ملیت‌شان، پس از ورود غیرقانونی به خاک بریتانیا منعقد کرد. هدف این سیاست که مورد انتقاد و ملاحظات قانونی قرار گرفته، جلوگیری از عبور مهاجران از کانال مانش با قایق‌های کوچک عنوان شده است.
در خلاصه مصوبه دادگاه عالی #لندن آمده است: «دادگاه به این جمع‌بندی رسید که دولت بریتانیا حق دارد اقداماتی را برای اعزام پناهجویان به رواندا اتخاذ کند و درخواست آنها را به جای بریتانیا در رواندا بررسی کند». دادگاه اعلام کرد که اقدامات اتخاذ شده توسط دولت بریتانیا با کنوانسیون مربوط به امور پناهندگان ژنو، مغایرت ندارد.
این در حالی است که انجمن صنفی کارمندان (که از حضوری قابل توجه به ویژه در صفوف پلیس مرزی برخوردار است) این طرح دولت را «از نظر اخلاقی مذموم و مطلقاً غیرانسانی» دانسته و تاکید دارد که رای صادره باید به شکل «جدی» مورد استیناف قرار گیرد.

انجمن «شورای رووجی» نیز ضمن انتقاد شدید از این سیاست «شیطانی» که «مردم در جستجوی امنیت را با کالاها برابر می‌داند»، اعلام کرد که این سیاست به اعتبار بریتانیا به عنوان کشور حامی حقوق بشر، لطمه می‌زند.

عفو بین‌الملل هم خاطرنشان کرد پس از قربانیان هفته گذشته، عدم اذعان دولت به این که اعمال قساوت، انتقام و بازدارندگی بیشتر در حق مردمی مستاصل که چاره‌ای جز رسیدن به امنیت در بریتانیا ندارند، کاری به غایت «زشت» است.
اپوزیسیون کارگری نیز این پروژه را «غیر اخلاقی» و «پرهزینه» ارزیابی کرد.

کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل با مداخله در چارچوب این پرونده در دیوان عالی، تاکید کرد که رواندا فاقد «حداقل مولفه‌های یک سیستم پناهندگی قابل‌اعتماد و منصفانه» است و چنین سیاستی ممکن است به «بروز احتمالات خطرناک نقض» کنوانسیون سازمان ملل متحد در مورد وضعیت پناهندگان بیانجامد

Комментарии

Информация по комментариям в разработке