دوره جذب و استخدام (نوشتن متن آگهی استخدام) - قسمت پنجم

Описание к видео دوره جذب و استخدام (نوشتن متن آگهی استخدام) - قسمت پنجم

در این قسمت از دوره جذب و استخدام سیمپل اچ آر، درباره آگهی شغلی، شیوه نوشتن متن آگهی استخدام و انواع فرمت‌های آن صحبت می‌کنیم. برای نوشتن متن آگهی استخدام از جاب پروفایل کمک می‌گیریم که در قسمت قبل این دوره درباره آن صحبت کردیم که شامل شرح شغلی، دانش فنی موردنیاز، شرایط احراز رزومه و مهارت‌های نرم موردنیاز است.

انواع کاندیدها
اکتیو: درحال حاضر درحال جستجوی موقعیت شغلی است.
هانت: در همان سمت مشغول به کار بوده و دنبال جابه‌جایی نیست.
صنایع دیگر: در سمت دیگری مشغول به کار است.

هدف از آگهی شغلی چیست؟
کاربرد آگهی شغلی این است که افراد درست را به در ورودی سازمان دعوت و وارد یک قیف کند.
اگر برای استخدام فقط از جاب‌بوردها استفاده شود، یک جامعه بزرگ از کاندیدها را از دست می‌دهیم. در جاب بوردها تنها از 5 درصد کاندیدها (کاندید اکتیو) دسترسی داریم و لازم است تا از کانال‌های دیگر مانند سوشال مدیاها، دانشگاه‌ها، سازمان‌های دیگر، مصاحبه‌های انجام شده و... استفاده کنیم تا به کاندید هانت و صنایع دیگر متصل شویم.
معمولاً متن آگهی شغلی اولین برخورد کاندیدا با سازمان ما است که مانند در ورودی عمل می‌کند. در ادامه این قسمت از دوره جذب و استخدام به بررسی کامل نحوه نوشتن متن آگهی استخدام می‌پردازیم.

نوشتن آگهی شغلی
در قسمت دوم این دوره جذب و استخدام به این موضوع پرداختیم که در فاکتورهای استراتژیک جذب و استخدام، المان‌های بسیاری وجود دارد. در نوشتن متن آگهی استخدام، 3 فرمت داریم که در این قسمت از دوره جذب و استخدام آن‌ها را بررسی می‌کنیم:
1- فرمت یک (من خفن هستم): معرفی، شرح شغل، نیازمندی، جمع‌بندی.
2- فرمت دوم (باهم در یک سطح هستیم): معرفی، شرح شغل، ارزش پیشنهادی، جمع‌بندی.
3- فرمت سه (لطفاً با من کار کن): دلیل شروع، ارزش پیشنهادی، نیازمندی، جمع‌بندی.

فوت آخر نوشتن آگهی استخدام
به‌عنوان نکته کلیدی لازم است بگوییم که مراحل انجام مصاحبه را در متن آگهی استخدام حتماً قید کنید. این کار می‌تواند دیدی که کاندید نسبت به شما دارد را متفاوت کند.

Комментарии

Информация по комментариям в разработке