Medicamente care te pot ucide | Sfatul Medicilor | Scurt documentar despre pastile care te pot omori

Описание к видео Medicamente care te pot ucide | Sfatul Medicilor | Scurt documentar despre pastile care te pot omori

Medicamente care te pot ucide | Sfatul Medicilor | Scurt documentar despre pastile care te pot omori
Nu uitati sa apasati butonul de subscribe si clopotelul.

Imagini furnizate de Shutterstock: https://www.shutterstock.com/g/bucure...

======================================================

Am ajuns in vremurile in care jumatate din reclamele de la televizor sunt la medicamente si fiecare bloc are macar o farmacie. Este atat de ieftin si de usor sa ne procuram kilograme de medicamente singuri incat uitam sa mai intrebam un medic despre ce ni se poate intampla.
Farmaciile nu sunt de buna credinta. Nu este vreo conspiratie reptiliano-masonica, dar si farmaciile, ca si aprozarele si patiseriile au interesul sa vanda cat mai mult, iar doamna cu halat, iti va recomanda intotdeauna ce e mai scump si mai mult, pentru ca in scoala a studiat in mai mare masura marketingul decat medicina si chimia.
Medicamentele luate dupa ureche si excesul lor va pot fi fatale atat imediat, cat si pe termen lung. Si doctorii au gresit scheme de medicamente omorand oameni… Daca ei dupa ani de scoli in domeniu au patit asta, recunoasteti dragilor ca si voi impreuna cu farmacistii, lipsiti de orice studii si urma de cunostiinta in domeniu, sunteti capabili, sa va faceti mult rau administrand aceste pastille.
Va dau cateva exemple de medicamente banale care va pot fi letale, daca nu le administrati cum trebuie.
Primul este paracetamolul. Atat de normal si de nelipsit din casele noastre precum hartia igienica si detergentul de vase.
E util pentru răceală, dureri de cap, dureri menstruale şi aproape nelipsit din casele noastre. Însă puţini ştiu că dozele mari sunt hepato-toxice. Supradoza de paracetamol este cea mai frecventă cauză a insuficienţei hepatice. Această afecţiune care poate fi fatală se manifestă prin dureri abdominale, vărsături şi icter.
Citeşte cu atenţie prospectul medicamentului pe care îl iei şi nu depăşi sub nicio formă doza maximă recomandată. Ţine cont că paracetamolul se găseşte sub diverse denumiri comerciale şi nu combina mai multe produse cu acelaşi conţinut.

Medicamentele pentru ulcer precum Omeran, Omez, Lanzap, Controloc, inhibitori ai pompei de protoni, pe care obisnuim sa ii luam si pentru arsuri gastrice. Puţini ştiu că aceste substanţe pot da dependenţă în numai câteva săptămâni şi că ele împiedică absobţia mineralelor şi vitaminelor, ceea ce poate duce în timp la carenţe grave.
Nu folosi medicamente din această categorie mai mult de patru săptămâni în continuu. Dacă ai arsuri la stomac foloseşte antiacide.

Antihistaminicele
Te scapă rapid de simptomele alergiei, însă cele din generaţiile mai vechi, care conţin difenhidramină, îţi dau o stare de ameţeală. Pe lângă faptul că este neplăcută, această senzaţie îţi afectează capacitatea de concentrare, necesară atunci când conduci de exemplu.
Fiti atenti la prospect si urmati toate indicaţiile, inclusiv cele referitoare la capacitatea de a conduce autovehicule. Antihistaminicele cu difenhidramină se iau seara inainte de somn.

pastile medicamente droguri doctori farmacie farmacista farmacist medic medical 10 pastila

Комментарии

Информация по комментариям в разработке