جایگاه تکنولوژی فعلی بشر در سفرهای بین سیاره ای-Current Human Technology in Interplanetary Travel

Описание к видео جایگاه تکنولوژی فعلی بشر در سفرهای بین سیاره ای-Current Human Technology in Interplanetary Travel

اگرچه که انسان دست کم، تلاش های گسترده ای برای تسخیر فضاهای بین سیاره ای در منظومه خورشیدی را از حدودا نیم قرن پیش بطور خیلی جدی آغازکرده است، اما کماکان موانع و مشکلات عدیده‌ای در این مسیر پیش روی خود می‌بیند.
ما توانسته ایم که ماه، این نزدیکترین همسایه فضایی خود را فتح کنیم، اما حتی ماه نیز به عنوان یک مقصد بین سیاره ای چندان وجهه خوبی را به عنوان فاتح به انسان نداده است، چرا که فاصله حدودا ۳۰۰ هزارکیلومتری آن از زمین ،حتی در مقیاسِ بین سیاره ای، عددی بسیار کم اهمیت و بیشتر شبیه به یک شوخی محسوب می شود. ناهید یا زهره، نزدیکترین جرم سماوی به زمین به عنوان یک سیاره ، در نزدیکترین فاصله مداری خود به زمین حدودا ۳۸ میلیون کیلومتر با ما فاصله خواهد داشت و در دورترین حالت، ممکن است تا تقریبا ۵۵ میلیون کیلومتر از ما دور شود. بنا براین فاصله ۳۰۰ هزارکیلومتری ماه از ما بسیار ناچیز و خنده دار محسوب می شود. جالب اینجاست که بدانیم در راه رسیدن به همین فاصلهِ به اصطلاح ناچیز، چالش های بسیار زیادی برای بشر ،حتی با تکنولوژی سال ۲۰۲۴ ایجاد خواهد شد. مثلا مشکل دفع پرتوهای زیان آور خورشیدی، مساله سوخت، موضوع اجرام شناور در خارج از اتمسفر زمین، و...!
اما تاکید اصلی ما در اینجا نوع تکنولوژی موجود برای انجامِ این ناچیزترین سفر بینِ سیاره ای است. پیشرانه موشک های فعلی عمدتا مبتنی بر سوخت های سنتیِ شیمیایی هستند که از نظر کارایی و اقتصادی اصلا مقرون به صرفه نیستند و حتی از نظر امنیت پرواز مشکلات عدیده‌ای را ایجاد می‌کنند. در حال حاضر گروه های تحقیقاتی زیادی در حال کار بر روی پیشرانه های پیشرفته تری همچون موتورهای یونی، بادبان‌ها خورشیدی و نیروهای محرکه هسته ای هستند، اما هنوز مراحل ابتدایی و بدوی خود را طی می‌کنند.
تکنولوژی های بسیار پیشرفته تری نیز بطور تئوریک در حال بررسی است که فاصله بسیار زیادی با درک و فهم ما از ساختارهای پیشرانه ای موشکیِ داشته و فعلا صرفا به عنوان گزینه هایی انتزاعی، یا در بهترین حالت، امکانات قرون بعدی محسوب می شوند، نظیر پیشران های ضد جاذبه ، موتورهای دستکاریِ بافت فضا-زمان یا همان وارپ دِرایو، و چند گزینه دیگر که تنها در فیلم های علمی -تخیلی از آنها استفاده می‌شود.
به هر حال، نگاهی اجمالی به این بحث نشان می دهد که حتی ازنظر تکنولوژی سفرهای بین سیاره ای ، ما در مراحل بسیار ابتدایی قرار داشته و تا رسیدن به یک جایگاهِ حداقلی در این زمینه، سال‌های زیادی را در پیش رو خواهیم داشت. هرچند، هرگز آینده قابل پیش بینی نیست و ممکن است هر آن، یک کشف جدید یا جهشی غیر قابل انتظار در عرصه تکنولوژی سفرهای فضایی همه این معادلات را زیرو رو کرده و افق های جالبِ توجه و عجیب و غریبی را پیش روی ما قرار دهد. و اما، ما مشتاقیم تا نظر شما عزیزان را در این باره بشنویم و اینکه شما در این مورد چه فکر می کنید؟ آیا می‌توانیم از سد این معضلِ به ظاهر حل نشدنی و خیلی بزرگ، به زودی خلاص شده و به تکنولوژی های نوظهور و اساسی در این حیطه دست پیدا کنیم؟ حتما نظرات ارزشمند خود را با ما در زیر همین مطلب یا ویدیویِ مرتبط با آن به اشتراک بگذارید تا مثل همیشه برای شناختن جهانی که نمی شناسیم، هم گام و همراه شویم.

لینک دسترسی به ویدیو بالا:
https://cutt.ly/ZeebSDSt
_______________________________________________________________


ما قصد داریم تا در" فرافضا و تخیل علمی" با معرفی مفاهیم و موضوعات بسیار جذاب و مهیجی از فیزیک ، اخترفیزیک، فیزیک هسته ای، فیزیک ذرات بنیادی، مکانیک کوانتومی، نجوم، فضانوردی، کیهان شناسی و بسیاری از مطالب مرتبط دیگر شما را با شگفتی های بی نظیر "جهانی که نمی شناسیم" بیشتر آشنا کنیم و به دنبال آن با معرفی ایده ها ، تحقیقات ،کلاس های آموزشی آنلاین و کتاب های نگارنده این مجموعه درباره موضوعات مرتبط و مورد بحث و همچنین سوژه های بسیار جذاب علمی-تخیلی که بنا به روش ابداعی ایشان تحت عنوان روش " تخیل علمی "ارایه می شود شما را به ماورا آن چه که می شود فکر کرد و اندیشید دعوت کنیم . در این میان برای شفاف سازی بیشتر سعی داریم که گاها با معرفی تئوری های توطئه مرتبط و بررسی موارد شبهه علمی نظریات و اندیشه خود را در این باره به اشتراک گذاشته و آن ها را به دوستداران و مشتاقان انتقال دهیم . همچنین برنامه
های زنده ای که بر حسب ضرورت، مناسبت ها و دوره های آموزشی خاص در نظر گرفته می شود زینت بخش این محفل علمی ما خواهد بود.

ارادت و احترام ما را پذیرا باشید
مهدی بصیرت نیا
"مدیر گروه علمی" فرافضا و تخیل علمی

" Mehdi Basiratnia, founder of the Scientific- Imagination & Ultra –Space (Farafaza) scientific channel "
__________________________________________________________________________________
لیست دسترسی به آثار مهدی بصیرت نیا- نویسنده ژانر علمی-تخیلی
1-Return To The Earth: A True science-fiction about space, love and life Kindle Edition
https://cutt.ly/D2pQ6dY
2-‫بیا تا بی قرار بمانیم: مجموعه ای از همه سال هایی که گذشت‬
https://cutt.ly/E2pWjmc
3-‫ابرنواختری: تلفیقی از ادبیات و اخترفیزیک‬
https://cutt.ly/P2pWlKf
4-انتقال موازی(اثری علمی تخیلی)
https://cutt.ly/R2pWiCq
5-معرفی و دانلود رایگان کتاب نجات بزرگ
https://cutt.ly/Q01Labg
__________________________________________________________________________________
لینک دسترسی به سایر کانال های فرافضا و تخیل علمی در پلتفرم های دیگر:


: " کانال یوتویوب فرافضا و تخیل علمی"
https://cutt.ly/r2pQF53

: " کانال تلگرام "فرافضا و تخیل علمی"
https://t.me/farafaza​​​​​​

: "کانال اینستاگرام " فرافضا و تخیل علمی"
https://cutt.ly/82pQ9lW

: "کانال فیسبوک "فرافضا و تخیل علمی
https://cutt.ly/f2pQNzg

Комментарии

Информация по комментариям в разработке