کتاب‌صوتی | جنس اول | فصل۱_ قسمت دوم | هلن فیشر | توانایی‌های زنان برای دگرگونی جهان

Описание к видео کتاب‌صوتی | جنس اول | فصل۱_ قسمت دوم | هلن فیشر | توانایی‌های زنان برای دگرگونی جهان

می‌دونید چطور تفکر شبکه‌ای در زنان و تفکر گام به گام در مردان شکل گرفت؟
تفکر شبکه ای که می‌دونید توانایی فکر کردن درباره‌ی چند موضوع در آن واحد و انجام چندین کار به طور همزمانه و تفکر گام به گام، اینجوریه که روی یک کار متمرکز میشی و تصمیم‌هایی متناسب با شرایط می‌گیری. حالا برای شنیدن چگونگی شکل گرفتن این دو نوع تفکر، پای صحبت خانم هلن فیشر بنشینید.

تا حالا فکر کردید چرا گاهی آقایون خودشون رو منطقی‌تر و معقول‌تر از خانم‌ها می‌دونن یا چرا آقایون به عدم خلاقیت و سهل‌انگاری و تک‌بعد‌نگری از سمت خانم‌ها محکوم میشن؟ خانم هلن فیشر، توی این قسمت به بررسی و توضیح این مطلب و نقش مغز و نوع پردازش مختلف اون در زن و مرد پرداخته.

به نظر شما چگونگی رسیدن به نتیجه چقدر برای یک زن مهمه؟ ( خانم‌ها می‌دونند 😉 ).
حالا به این فکر کنید که این نگاه شیوه‌گرا، چه تاثیری بر روند زندگی و تصمیم‌های یک زن می‌تونه داشته باشه؟
خانم‌ها به راه‌های مختلف برای حل یک مساله واقفند. بنابراین می‌تونن انعطاف‌پذیری بیشتری در حل مسائل داشته باشند و شاید به همین علت می‌تونن در مورد رعایت قوانین، به نحوی اغماض داشته باشند. 😉 آقایون قانون‌مدارتر هستند و اصولا به هدف، بیشتر متمرکزند تا به راه‌های موجود ( شما هم مثل من معتقدید توی رانندگی باید حواستون به یک راننده‌ی خانم باشه، چون هر حرکت عجیبی در لحظه می‌شه ازش انتظار داشت؟ 😉).

در ادامه خانم هلن فیشر در مورد شم و بینش شهودی زنان صحبت می‌کنند که از بخش‌های جذاب این قسمته و از تفاوت ارتباط دو نیمکره‌ی مغز در زنان و مردان. جالب نیست؟

آقای داماسیو از " قوس‌های بدنی " میگه؛ از این که قشر پرفرانتال و سایر بخش‌های مغز از طریق جریان‌هایی خاص با هم و با اندام‌های مختلف بدن در ارتباط هستند. خانم فیشر با استناد به دستاوردهای آقای داماسیو در مورد " تفکر احساسی " صحبت می‌کنه و تفاوتش با بینش شهودی.

" بینش اشراقی ریشه در تجربیات اندوخته شده دارد " . این صحبت هربرت سایمونه. بله، صحبت از انباشتن اطلاعاته. چه‌کسی بهتر از خانم ‌ها برای این کار؟!
خانم‌ها اطلاعات رو گردآوری و دسته‌بندی می‌کنند و در قالب الگوهایی انباشته می‌کنند و می‌سپرن‌شون به حافظه‌ی بلند‌مدت و در ادامه اتفاق‌های جالبی می‌افته شبیه پیش‌گویی.

به این جمله توجه کنید:
" به‌واسطه‌ی عادت طولانی، قطار افکار چنان نرم در ذهن من حرکت کرد که ناخودآگاه بدون طی مراحل گام به گام استنتاج، به نتیجه رسیدم. " این جمله‌ی شرلوک هولمزه که به وضوح روند تفکر رو بر اساس اطلاعات انباشته شده توصیف می‌کنه. اگه شما هم مشتاقید که با این موضوع بیشتر آشنا بشید، پای صحبت‌های خانم فیشر بنشینید.

و سر آخر در مورد زنان و برنامه‌ریزی‌های بلندمدت صحبت میشه. جالبه نه؟! خانم‌ها " پنج دقیقه اینجا، ده دقیقه آنجا.... از هر فرصتی برای جذب و درک موضوعات پیرامون‌شان و برنامه‌ریزی برای آینده استفاده می‌کنند".


من به گمانم هر زن و مردی فارغ از جنسیت باید پای این صحبت‌ها بنشینه و از تفاوت نگاه و نوع تفکر و مدل اندیشیدن خودش و جنس رو‌به‌رو آگاه بشه، این آگاهی حتما به درک و همدلی بیشتر منجر خواهد شد.


یادمه وقت خرید کتاب، صحبت از کتاب جنس اول شد و کسی که مسول راهنمایی برای کتاب‌ها بود، با این گمان که هنوز من این کتاب رو نخوندم، جمله‌ای گفت که خیلی به من کمک کرد در کنکاش نوع تفکر خانم هلن‌فیشر برای نوشتن کتاب. ایشون با قیافه‌ی حق‌به جانبی گفتند: من این کتاب رو وقتی خوندم که هنوز خیلی جوون ( منظورش جاهل بود از ابن کلمه ) بودم و هنوز فمنیست رو نمی‌شناختم. من مخالفتی نکردم، چون با این نگاه کتاب رو نخونده بودم، اما از شما هم دعوت می‌کنم تا وقت خوندن، نیم‌نگاهی به این موضوع داشته باشید. خانم هلن فیشر به زعم من، از هر دو مدل نگاه زن و مرد استقبال می‌کنه و هر دو نگاه رو برای زندگی، تجارت و ... لازم می‌دونه. من ردپایی از فمنیستی در این کتاب ندیدم. چیزی که هست به جای خالی‌هایی در توانایی‌های زنان اشاره می‌کنه که تا امروز کمتر کسی قائل به پر کردن‌شون بوده. صحبت از توانایی کسی، نفی توانمندی دیگری نیست. این نظر منه و خوشحال میشم نظر‌های ( بدون جانبداری ) شما رو بشنوم. 🧡😍


و در آخر کیف‌تون از شنیدن صحبت‌های خانم هلن فیشر، کوک!



  [email protected]

#کتاب‌صوتی #کتابخوانی #بوک‌کوک #بوک_کوک #bookkook #زنان #جنس_اول #هلن_فیشر

Комментарии

Информация по комментариям в разработке