رگ های واریسی تو خیلی راحت توی خونه درمان کن | Micro sclerotherapy and exercise for spider veins

Описание к видео رگ های واریسی تو خیلی راحت توی خونه درمان کن | Micro sclerotherapy and exercise for spider veins

خیلی سریع و راحت رگ های واریسیت رو درمان کن
✅ لایک و کامنت و سابسکرایب کردن کانال دوم یادتون نره 💖
👇 SUBSCRIBE 👇
   / @drsalarbeauty1068  

لینک کانال سوم که برای طبیعت گردی و زندگی بکر روستایی هست👇👇👇
   / @magicalvillagefoodlife3378  

دریافت رژیم های کاهش وزن براساس کزاج و ذائقه شما:👇👇👇
https://drmortezasalar.com/
https://drmortezasalar.com/
https://drmortezasalar.com/

💖 Follow Me On Social Media 💖

🔥 Instagram:   / dr_morteza_salar   🔥
🔥 telegram : https://t.me/drmortezasalar

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
محاسبه گر اضافه وزن :
https://drmortezasalar.com/
https://drmortezasalar.com/
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
رگ‌های واریسی رگ‌های متورمی هستند که معمولاً بنفش یا آبی رنگند. این رنگ آبی به این دلیل ایجاد می‌شود که خون جمع شده در این رگ‌ها کمتر از حد لازم حاوی اکسیژن است. متأسفانه، بیماری واریس خود به خود بهبود پیدا نمی‌کند و اگر درمان نشود معمولاً بدتر می‌شود. پزشکان برای درمان واریس ممکن است از روش‌هایی مثل جوراب واریس، تزریق یا جراحی استفاده ‌کنند. به یاد داشته باشید که علاوه بر این روش‌ها چندین راهکار دیگر مثل تغییر رژیم غذایی و یا سبک زندگی وجود دارد که انجام آن‌ها نیز می‌تواند به کاهش علائم واریس کمک کند.

لت اصلی ابتلا به واریس، نارسایی ( ضعف یا افتادگی) دریچه‌های سیاهر‌گ‌ها (وریدها) است. نارسایی دریچه‌های وریدی باعث می‌شود حرکت خون به سمت بالا برای برگشت به قلب در سیاهرگ‌ها مشکلتر شود. به این وضعیت نارسایی وریدی گفته می‌شود. سن نیز می‌تواند یکی از عوامل خطر ابتلا به واریس باشد. هرچه فردی پیرتر شود ، بافت تشکیل دهنده دیواره سیاهرگ‌ها، خاصیت ارتجاعی خود را از دست داده و در اثر فشار بیشتر کشیده می‌شود. افزایش فشار در سیاهرگ‌های ساق پا سرانجام می‌تواند باعث بزرگ شدن، تورم و پیچ خوردگی این رگ‌ها شده و در نهایت باعث واریسی شدن آن‌ها شود. در درمان واریس از مجموعه‌ای از روش‌های درمانی، برای برطرف کردن مشکل نارسایی دریچه‌های وریدی استفاده می‌کنند.

عوامل خطر
عوامل خطر زیادی هستند که می‌توانند باعث واریس شوند. متأسفانه هیچ عامل خطر واحدی وجود ندارد که بر اساس آن بتوان تشخیص داد یک نفر حتما به واریس مبتلا خواهد شد یا خیر. در حقیقت ، ممکن است شخصی همه عوامل خطر را داشته باشد ولی به واریس مبتلا نشود و برعکس یک بیمار تنها یک عامل خطر داشته باشد اما به واریس مبتلا شود. این عوامل خطر عبارتند از:

ژنتیک
سن
جنسیت
بارداری
سبک زندگی
چاقی
جراحت
علائم واریس
علائم و تغییرات بدنی واریس به اشکال مختلفی بروز می‌کنند. بیشتر علائم واریس در ساعات آخر روز، در حدود زمان قاعدگی، در هوای گرم و یا پس از طولانی ایستادن یا نشستن بروز می‌کنند.

خونریزی
اگر پوست روی رگ‌های واریسی خیلی نازک باشد، این ر‌گ‌ها مستعد خونریزی هستند و ممکن است کاری مثل یک دوش گرفتن ساده یا ترومای جزئی باعث ترکیدن و خونریزی آن‌ها شود.

زخم
زخم شدن یا بروز جراحات پوستی نشان دهنده موارد بسیار شدید واریس است. این زخم‌ها وجراحت در بیمارانی که مبتلا به نارسایی مزمن وریدی طولانی هستند ممکن است به صورت خود به خود رخ دهند. زخم‌های واریسی خیلی سخت بهبود پیدا می‌کنند.
واریس و رگ‌های عنکبوتی ممکن است باعث ایجاد مشکلات و ناراحتی‌هایی در درجات مختلف (از خفیف گرفته تا شدید) در فرد مبتلا شوند از جمله:

احساس سنگینی
درد
لرزش
تورم
گرفتگی ساق پا (که معمولا هر چه به سمت ساعات پایانی روز می‌رویم بدتر می‌شود)
تغییرات پوستی از جمله بروز زخم روی پاها
با درمان واریس علائم آن نیز برطرف می‌شوند اما در صورتی که درمان انجام نشود، علائم به مرور زمان بدتر می‌شوند.

تشخیص

پزشکان برای تشخیص واریس از معاینه بدنی شروع می‌کنند. آن‌ها در حالتی که بیمار ایستاده پاهای او را بررسی می‌کنند تا ببینند آیا تورمی وجود دارد یا خیر و احتمالاً سونوگرافی نیز تجویز می‌کنند. سونوگرافی بهترین ابزار تشخیصی برای تعیین آن است که آیا فردی نارسایی وریدی که علت اصلی واریس است دارد یا خیر. سونوگرافی یک روش غیر تهاجمی و بدون درد است که در آن از امواج صوتی استفاده می‌شود و پزشکان به کمک آن می‌توانند نحوه جریان خون فرد را بررسی کنند تا ببینند آیا دریچه‌های وریدی نارسایی دارند یا خیر.

عوارض درمان نکردن واریس پا
متأسفانه، واریس بدون درمان بهبود پیدا نمی‌کند و در صورت عدم درمان، با گذشت زمان معمولاً بزرگتر و دردناکتر هم خواهد شد. مشکل رگ‌های واریسی فقط ظاهر ناخوشایندی که ایجاد کرده‌اند نیست بلکه واریس نشان دهنده مشکلی در بدنی است که در اثر نارسایی دریچه‌‌ها و افزایش فشار در سیاهرگ‌های پا ایجاد شده است. علائم این بیماری بدون درمان، به طور معمول وخیمتر می‌شوند از جمله این که ظاهر رگ‌ها برجسته‌تر شده، تورم، لرزش و درد پاها بیشتر می‌شود و رگ‌های عنکبوتی یا واریسی جدیدی تشکیل خواهد شد. در موارد شدید، اگر واریس همچنان درمان نشود، ممکن است زخم‌های وریدی ایجاد شود که مساله‌ای جدی و خطرناک است و بهبود آن‌ ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

Комментарии

Информация по комментариям в разработке