ADO DEN HAAG - FEYENOORD 1 NOVEMBER 2015 DE HELE WEDSTRIJD

Описание к видео ADO DEN HAAG - FEYENOORD 1 NOVEMBER 2015 DE HELE WEDSTRIJD

Meer leuke video's zien? Abonneer je dan snel (kleine moeite toch?)! Oh ja en vergeet niet een duimpje omhoog te doen als je deze video leuk vind!

Nadat Feyenoord woensdag Ajax uitschakelde in de beker is de ploeg in de Eredivisie tegen een zeperd aangelopen. Op bezoek bij ADO Den Haag verloor de ploeg met 1-0.
Na twee minuten spelen was de eerste kans voor de thuisploeg. Aaron Meijers bediende spits Mike Havenaar maar zijn inzet verdween naast het doel van Kenneth Vermeer. Simon Gustafson kreeg voor Feyenoord na een kwartier de kans om de score te openen maar stuitte op Martin Hansen.

De grootste mogelijkheid om te scoren in de eerste helft was na een half uur spelen. Danny Bakker kopte de bal goed terug op Havenaar maar zijn inzet verdween nét naast de paal. In het laatste kwartier van de eerste helft gebeurde er niet zoveel waardoor beide ploegen gingen rusten met een 0-0 stand.

In de tweede helft is Havenaar wederom de gevaarlijkste man voor ADO als hij de lat raakt. In de 68e minuut komt de thuisploeg alsnog op voorsprong. Sven van Beek raakte een bal uit de lucht ongelukkig waardoor die achter zijn eigen doelman verdween, 1-0.

Na de openingstreffer kregen de Rotterdammers twee grote kansen op de gelijkmaker maar vonden ook tweemaal Hansen op hun weg. Eerst zag Colin Kâzım-Richards zijn inzet gekeerd worden en ook Gustafson wist de doelman niet te verschalken.

Tien minuten voor tijd kwam ADO nog met tien man te staan maar daar wist Feyenoord niet meer van te profiteren. Eduard Duplan kreeg een directe rode kaart na een overtreding op Bilal Başaçıkoğlu.

Door de nederlaag van Feyenoord is de achterstand op koploper Ajax nu drie punten. Daarachter staan PSV en Heracles Almelo op beide één punt. ADO stijgt dankzij de drie punten na een voorlopige dertiende plaats.

Welkom op het YouTube Kanaal van Alles Over Voetbal Inside. Hier vind je alle afleveringen en meer van Voetbal Inside!

Like ons op Facebook:   / allesovervoetbalinside