آموزش شیمی معدنی 1 – مرور و حل تست کنکور ارشد

Описание к видео آموزش شیمی معدنی 1 – مرور و حل تست کنکور ارشد

FaraDars: برای دسترسی به نسخه کامل‌تر «آموزش شیمی معدنی 1 – مرور و حل تست کنکور ارشد» و دانلود فایل‌های همراه آموزش روی لینک زیر کلیک کنید:
https://fdrs.ir/ugp8

زمان‌بندی ویدئو:
0:00:00 درس ۱: ساختار اتمی و آرایش الکترونی عناصر
0:13:22 درس ۲: بار موثر هسته و انرژی یونش
0:25:37 درس ۳: الکترون‌خواهی عناصر، جمله‌های طیفی راسل ساندرز و قواعد هوند برای تعیین نماد ترم پایه


در درس شیمی معدنی به چه موضوعاتی می‌پردازیم؟

در درس شیمی معدنی، به بررسی خواص و رفتار شیمیایی مواد معدنی و کانی‌ها پرداخته می‌شود. این درس، شامل مباحثی از جمله ساختار و خواص کانی‌ها، روش‌های تشخیص کانی‌ها، فرایندهای استخراج و جداسازی معادن، شیمی سطح و رفتار کانی‌ها در محلول و همچنین بررسی تاثیرات زیست‌محیطی استفاده از مواد معدنی و کانی‌ها است. در شیمی معدنی، دانشجویان با مبانی شیمی معدنی و تاثیر عوامل مختلف مانند دما، فشار، pH و ... بر خواص و رفتار مواد معدنی آشنا می‌شوند.

اهمیت یادگیری درس شیمی معدنی چیست؟

با آشنایی با مفاهیم اساسی در شیمی معدنی، می‌توان ساختار مولکول‌ها را بررسی و ویژگی‌های ترکیبات معدنی را ارزیابی کرد. به طور مثال، با بررسی تقارن یک مولکول می‌توان گروه نقطه‌ای آن مولکول را مشخص کرده و با شناسایی عناصر تقارن و همچنین بررسی جدول شناسایی (کاراکتر) گروه نقطه‌ای مربوط به مولکول، نمایش کاهش‌ناپذیر پیوندهای سیگما و پی را تعیین کرد؛ با هیبریداسیون و ساختار مولکول مطابقت داده و اطلاعات کاملی از پیوندهای مولکول به دست آورد. با فراگیری قوانین هوند می‌توان نماد ترم طیفی حالت پایه در آرایش الکترونی مولکول را تعیین کرده و همچنین با بررسی تقارن و گروه نقطه‌ای، می‌توان با سیستم‌های بلوری جامدات بلوری (سیستم‌های مکعبی، تتراگونال، اورتورومبیک، منوکلینیک، تری‌کلینیک، تری‌گونال و هگزاگونال) و نحوه قرار گرفتن اتم‌ها در مولکول جامدات یونی آشنا شد.

در این فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟

در این آموزش، ابتدا مروری بر مباحث مربوط به شیمی معدنی ۱ خواهیم داشت و با آشنا شدن با ساختار جامدات یونی، هیبریداسیون و پیشگویی ساختار ترکیبات معدنی بر اساس نظریه دافعه جفت الکترون لایه ظرفیت، بررسی تقارن در ترکیبات معدنی و تعیین گروه نقطه‌ای در مولکول‌ها، بررسی رسانایی جامدات یونی و آشنایی با انواع نیم‌رساناها، نظریه اوربیتال مولکولی در ترکیبات کووالانسی و تعیین مرتبه پیوند در مولکول‌ها و پارامغناطیس بودن یا دیامغناطیس بودن مولکول‌ها، به دست آوردن نماد ترم طیفی و بررسی قوانین هوند و همچنین، با تعیین سیستم‌های بلوری و بررسی انباشتگی در ترکیبات معدنی، می‌توان با حل تست‌های مربوط به شیمی معدنی، مفاهیم اساسی در شیمی معدنی را به صورت کاربردی فرا گرفت.

Комментарии

Информация по комментариям в разработке