Logo video2dn
  • Сохранить видео с ютуба
  • Категории
    • Музыка
    • Кино и Анимация
    • Автомобили
    • Животные
    • Спорт
    • Путешествия
    • Игры
    • Люди и Блоги
    • Юмор
    • Развлечения
    • Новости и Политика
    • Howto и Стиль
    • Diy своими руками
    • Образование
    • Наука и Технологии
    • Некоммерческие Организации
  • О сайте

Скачать или смотреть রাবি বি ইউনিট প্রশ্ন সমাধান ২০২৫। RU B Unit Question Solution-2025 (English) অংশ

  • Job Exam Mate BD
  • 2025-04-12
  • 4424
রাবি বি ইউনিট প্রশ্ন সমাধান ২০২৫। RU B Unit Question Solution-2025 (English) অংশ
  • ok logo

Скачать রাবি বি ইউনিট প্রশ্ন সমাধান ২০২৫। RU B Unit Question Solution-2025 (English) অংশ бесплатно в качестве 4к (2к / 1080p)

У нас вы можете скачать бесплатно রাবি বি ইউনিট প্রশ্ন সমাধান ২০২৫। RU B Unit Question Solution-2025 (English) অংশ или посмотреть видео с ютуба в максимальном доступном качестве.

Для скачивания выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Cкачать музыку রাবি বি ইউনিট প্রশ্ন সমাধান ২০২৫। RU B Unit Question Solution-2025 (English) অংশ бесплатно в формате MP3:

Если иконки загрузки не отобразились, ПОЖАЛУЙСТА, НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если у вас возникли трудности с загрузкой, пожалуйста, свяжитесь с нами по контактам, указанным в нижней части страницы.
Спасибо за использование сервиса video2dn.com

Описание к видео রাবি বি ইউনিট প্রশ্ন সমাধান ২০২৫। RU B Unit Question Solution-2025 (English) অংশ

রাবি বি ইউনিট প্রশ্ন সমাধান ২০২৫। RU B Unit Question Solution-2025 (English) অংশ
Rajshahi University, Admission Test-2025: B Unit Question Solution
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয়, ভর্তি পরীক্ষা-2025, বি ইউনিট প্রশ্ন সমাধান
#rajshahiuniversity
#admission
#ru_admission
#questionsolution
#রাবি
#ভর্তি_পরীক্ষা
rajshahi university admission 2024 c unit
ru admission syllabus 2025
ru c unit question pattern
ru admission question pattern
ru gk suggestion 2025
rajshahi university
haji danesh university admission 2025
krishi guccho circular 2025
ru b unit question pattern 2025
rajshahi university admission
gst admission circular 2025
ru admission circular 2025
khulna university admission 2025
ru science unit question pattern

রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষা ২০২৫ রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষা ২০২৪
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষা ২০২৫ আবেদন
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষা
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষা ২০২৫ প্রাথমিক আবেদন
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষার মানবন্টন
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষার আবেদন
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষা কবে
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষা ২০২৫ মানবন্টন
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষা ২০২৫ কবে
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষা ২০২৫ আবেদন করার নিয়ম
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষায় মানবিক বিভাগ
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষার প্রশ্ন
রাজশাহী বিশ্ববিদ্যালয় ভর্তি পরীক্ষা ২০২৪ আবেদন
Report search

Follow Our Facebook Page: Job Exam Mate
Join Our Facebook Group: Job Exam Mate BD
Contract in WhatsApp: 01735-778503
Mail: [email protected]


1. Which of the following is the main theme of the poem "The Road Not Taken" by Robert Frost?
A. Life choices C. Love and loss
B. Nature's beauty D. The passage of time.
উত্তর: A. Life choices
2. Which of the following is an example of an allusion?
A. He was as brave as Hercules. B. The classroom was a zoo.
C. She was a calm as a breeze. D. His smile was a ray of sunshine.
উত্তর: A. He was as brave as Hercules.
3. In the Merchant of Venice, who is the protagonist?
A. Shylock B. Antonio
C. Bassanio D. Portia
উত্তর: A. Shylock
4. What is the meaning of the phrase "A penny for your thoughts?"
A. I will pay you for your ideas.
B. I want to know what you're thinking.
C. Give me a penny for something valuable.
D. I have a small amount of money to give.
উত্তর: B. I want to know what you're thinking.
5. He died-----a road accident.
A. of B. from
C. by D. for
উত্তর: C. by
6. His father was informed-------the matter.
A. to B. of
C. about D. into
উত্তর: B. of
7. Choose the incorrect word:
I will always remember you standing by me and offering me encouragement.
Answer: C. you
8. Identify the correct verb form: By the time we arrived, the show----------already---------
A. has, started C. was, started
B. had, started D. have, started
Answer: B. had, started
9. Change the voice: He does not like people laughing at him. [DU-2020-21]
A. People laughing at him are not liked by him.
B. He does not like being laughed at.
C. To be laughed at by people are not liked by him.
D. He does not like him being laughed at by people.
Answer: B. He does not like being laughed at.
10. The word 'permissive implies
A. humble B. law-abiding
C. liberal D. submissive
Answer: C. liberal
11. The sun went down. The underlined word is used here as a/an
A. adjective B. adverb
C. preposition D. conjunction
Answer: B. adverb
12. Analogy-After: before
A. first: second C. successor: predecessor
B. present: past D. Contemporary: Historic
Answer: C. successor: predecessor
13. Do you know--------?
A. where she comes from
B. where does she come from
C. where from she comes
D. where does she come
Answer: A. where she comes from
14. He went to---------from hospital because he had ------ heart attack.
A. no article, the B. the, the
C. the, a D. No article, a
Answer: D. No article, a
Adverb clause
15. He asked me why I was late.
A. Noun clause B. Adjective Clause
C. Adverb clause D. Principal Clause
Answer: A. Noun clause
16. Analogy-Government: Tax
A. Student: Fees B. Orange: Price
C. Company: Profit D. Chairman: Parliament
Answer: C. Company: Profit
17. Analogy-Square: Cube
A. Circle: Sphere B. Triangle: Hexagon
C. Addition: Subtraction D. None
Answer: A. Circle: Sphere
18. Select the alternative that best replaces the underlined word:
He accused the member of the parliament of fabricating the statistics.
A. Lying about B. Manipulating
C. Exaggerating D. Concealing
Answer: B. Manipulating
19. Choose the appropriate word as antonym: Meticulous
A. Moral B. Colossal
C. Careless D. Harsh
Answer: C. Careless
20. Choose the word that is correctly spelt:
A. Remittance B. Remittence
C. Remittance D. Remmitence
Answer: A. Remittance

Комментарии

Информация по комментариям в разработке

Похожие видео

  • О нас
  • Контакты
  • Отказ от ответственности - Disclaimer
  • Условия использования сайта - TOS
  • Политика конфиденциальности

video2dn Copyright © 2023 - 2025

Контакты для правообладателей [email protected]