معرفی نحوه اپلای بیزنس اسکول های آمریکا از زبان استاد دانشگاه در آمریکا

Описание к видео معرفی نحوه اپلای بیزنس اسکول های آمریکا از زبان استاد دانشگاه در آمریکا

معرفی نحوه اپلای بیزنس اسکول های آمریکا از زبان استاد دانشگاه در آمریکا در سال 2022
در این ویدیو به معرفی شرایط و نحوه اقدام برای رشته های تحصیلی بیزینس و مدیریت و اقتصاد و نحوه اپلای و مهاجرت تحصیلی آنان به آمریکا از زبان استاد دانشگاه آمریکا پرداخته ایم.
هزینه تحصیل در آمریکا
اول از همه این نکته را اعلام کنیم که به هیچ عنوان نمی توان عدد دقیقی را به عنوان هزینه تحصیل در آمریکا معین کرد و این مقدار، دانشگاه به دانشگاه، رشته به رشته، شهر به شهر و ایالت به ایالت متفاوت است! پس بهتر است که قبل از هر چیز از طریق وب سایت دانشگاه مقصد، مخارج تحصیلی رشته مدنظر خود را استخراج کنید.

به طور کلی اما شهریه دانشگاه های درجه اول در آمریکا سالیا مبلغی حدود ۴۰-۵۰ هزار دلار محاسبه می شود. در واقع دانشگاه‌های آمریکا به مراکز دولتی (با پشتیبانی دولت) و خصوصی (مستقل) تقسیم می شود. در دانشگاه‌های دولتی، پشتیبانی دانشگاه با دولت است، ولی به این معنا نیست که حتما تحصیل در این دانشگاه‌ها رایگان باشد، مگر در مواردی که شما از بورسیه‌ استفاده کنید. در مورد دانشگاه‌های خصوصی هم به طور میانگین شهریه از ۵۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ دلار در سال متغیر می باشد. در مجموع دانشجویان در آمریکا تمایل بیشتری به دانشگاه های دولتی دارند، زیرا حتی اگر از بورسیه تحصیلی بهره منده نباشند، باید شهریه دانشگاه (که در دانشگاه های دولتی کمتر است) را در نظر بگیرند.

هزینه های زندگی دانشجویی در آمریکا
باز هم همان داستان! شهر به شهر و ایالت به ایالت متفاوت؛ به طور مثال هزینه ها در نیویورک سر به فلک می گذارد، اما در یک ایالت معمولی، با کاهش جدی مخارج روزانه یک دانشجو مواجه هستیم. به طور کلی اما لیست برخی از هزینه های ضروری در یک منطقه متوسط در آمریکا به صورت زیر است:

اجاره خانه: مسکن مهم ترین خرجی می باشد که یک دانشجو برای زندگی در آمریکا با آن مواجه است. اجاره یک آپارتمان تک خوابه در یک شهر متوسط (مثل یوتا) به طور میانگین ۷۰۰ دلار و یک پانسیون دانشجویی 400 دلار در ماه می باشد. البته داشتن هم خانه می تواند این هزینه را به نصف کاهش دهد. از طرف دیگر بیشتر دانشگاه های کشور خوابگاه های دانشجویی خوابگاه داشته که می تواند هزینه مسکن را به طور محسوسی کاهش دهد (تا حدود 200 الی 300 دلار به صورت ماهیانه)
هزینه‌های درمانی: این هزینه ها در آمریکا متاسفانه بالا است، بنابراین بهتره از قبل با دانشگاه خود در این باره مشورت کنید و از بیمه شدن در طول دوران تحصیل اطمینان پیدا کنید، در غیر این صورت با چالشی جدی در بحث هزینه ها روبه‌رو خواهید شد.
مواد خوراکی: اصولا در آمریکا مواد خوراکی پر هزینه نبوده و به طور میانگین ماهیانه بین 150 تا 200 دلار هزینه در بر خواهند داشت.
سایر هزینه‌ها: علاوه هزینه های ذکر شده، یک دانشجو خرج های دیگری نیز دارد؛ به عنوان مثال، هزینه حمل و نقل (بلیط های 2 و 3 دلاری برای مسیرهای یک طرفه)، قبوض برق و گاز، پوشاک، اینترنت، تلفن و… هم وجود دارد که این هزینه ها بستگی به میزان استفاده فرد از آنها متغیر خواهد بود.

بررسی شرایط و چگونگی اخذ ویزای تحصیلی آمریکا
اعطای ویزای دانشجویی آمریکا امری چالش برانگیز بوده و خود مراحل مختلفی دارد. در ابتدا اما متقاضی اخذ ویزای دانشجوییِ آمریکا باید واجد دو شرط زیر به صورت کلی باشد:

توانایی مالی لازم جهت پوشش هزینه های زندگی و تحصیل در آمریکا رو داشته باشد.
گواهینامه SEVP از دانشگاه یا مرکز آموزشی مد نظر را کسب کرده باشد.
پس از اینکه مطمئن شدید این دو شرط را دارید، می توانید به دنبال سفارت مناسب برای انجام مصاحبه و اخذ ویزا باشید. در این باره البته اتفاق نظر وجود نداشته، اما گفته می شود که سفارت آمریکا در ارمنستان به مراتب شرایط ساده تری را در فرآیند اخذ ویزا لحاظ می کند؛ فرآیند که از مراحل زیر تشکیل یافته است:

دریافت وقت سفارت ایالات متحده آمریکا
انجام مصاحبه در سفارت
تکمیل فرم‌های مورد نظر به همراه مدارک لازم
پرداخت هزینه های ویزای دانشجویی
انتظار برای پاسخ به پرونده درخواست برای ویزای دانشجویی
دو نکته مهم را هم به یاد داشته باشید:
دانشجو باید در اسرع زمان تقاضای ویزای دانشجویی خود ر به سفارت و یا یکی از کنسولگری های آمریکا ارائه کند (تا 120 روز مانده به شروع فرآیند تحصیل)
دانشجو باید حداکثر 30 روز یا کمتر مانده به شروع دوره تحصیلی، وارد آمریکا شود (یعنی نمی توان روز برای روز قبل آغاز سال تحصیلی بلیط گرفت!)

چه رشته‌های شامل بیزینس اسکول ها می شود و برای چه مقطعی هستند؟
شرایط و مدارک مورد نیاز برای اپلای بیزنس اسکول های آمریکا
شیوه اپلای مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های بیزنس اسکول به چه نحو است؟
اهمیت سابقه کاری و مقاله در اپلای
تغییر رشته در اپلای جهت بیزینس اسکول های آمریکا
نحوه اخذ وام و کمک مالی از خارج از دانشگاه ها
شهریه دانشگاه ها
شرایط و نحوه تقاضا برای بورسیه و فاند
شرایط اخذ ویزا و تمکن مالی آمریکا
کار پس از تحصیل در آمریکا

اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در کشور آمریکا را می توانید در لینک زیر در وب سایت بورسیه پلاس نیز مشاهده نمایید:
https://boursieplus.ir/amrica-2/

Комментарии

Информация по комментариям в разработке