Cum să îți cureți FICATUL: 7 pași simpli

Описание к видео Cum să îți cureți FICATUL: 7 pași simpli

Vrei un FICAT SĂNĂTOS ? Urmează aceste 7 metode și simte diferențele.
Dacă ţi s-a părut util acest video, nu uita să te abonezi şi să apeşi pe clopoţel pentru notificări:    / pacientul20  

Te știi vinovat/ă de obiceiuri alimentare nesănătoase: o arzi pe fast-food și pe prăjeli de nu mai apucă uleiul din tigaie să se răcească, zahărul e ca aerul și-i nelipsit din dietă și nici alcoolul nu are multe absențe. Mai și fumezi. Ai o digestie vai de maica ei, pielea ți-e gălbejită, ai arsuri la stomac și reflux acid, canci poftă de mâncare, canci energie, a pus oboseala stăpânire pe tine și te-a încălecat. Ai ficatul suprasolicitat... Vrei să-l cureți de toxine să se simtă și el bine? Sau te curăța el pe tine? Hai să-l detoxificăm, de probleme să scăpăm!

1.În primul rând dai cu alcoolul, țigările, zahărul, prăjelile și alimentele procesate de pământ.
Consumul de alcool pune o povară grea pe încercarea de a detoxifia organismul și în special ficatul.
Zahărul inhibă capacitatea organismului de a produce anumite enzime necesare în procesul de detoxifiere și provoacă o creștere a glicemiei și eliberarea unei cantități mari de insulină. Rezumă-te la cel mult 20-30 de grame de zahăr pe zi. Alimentele procesate, îmbibate de conservanți, ingrediente sintetice și substanțe chimice fac dificilă funcționarea corectă a ficatului, așa că dacă tot vrei să-l ajuți renunță să-l mai persecuți.

2.Bea mai multă apă. Curățarea ficatului poate fi, iată, un lucru mai simplu decât te-ai fi gândit. Apa ajută ficatul să alunge toxinele din propriile celule și să le dea un șut în fund, accelerându-le părăsirea incintei. Dacă vrei beneficii maxime reține că nu orice apă. Carbogazoasă în niciun caz. Și nici apă plată îmbuteliată în recipiente din plastic ci din sticlă. Sau – și mai bine – apă de la robinet, dar filtrată. Apa se consumă dimineața imediat după trezire, între mese și seara devreme. Nu în timpul mesei, nu înainte de culcare. Nu cu mai puțin de doua ore înainte de culcare.

3.Consumă turmeric, pentru că este condimentul minune care ajută la detoxifierea ficatului prin stimularea enzimelor care pot elimina toxinele din organism. Pune o jumătate de linguriță de turmeric și un praf de piper măcinat într-un pahar cu apă caldă și bea-l dimineața pe stomacul gol. În același scop, de detoxifiere a ficatului, mai există și varianta unui pahar cu apă caldă în care se pune sucul de la o jumătate de lămâie. Băut tot dimineața.

4.Desfășoară activități fizice care să te facă să transpiri, pentru că transpirația indusă în acest mod elimină și toxinele. Și sauna are același efect. Important este ca indiferent în ce mod alegi să transpiri, șterge-te cât mai curând posibil cu un prosop sau fă un duș, pentru a nu permite reabsorbția acesteia în corp.

5.Dormi cel puțin opt ore în fiecare noapte. Somnul pune pe pauză funcțiile fizice neesențiale, așa încât organismul să-și poată redirecționa resursele de energie către procesare, detoxifiere, restaurare și vindecare. În timpul somnului, sistemul limfatic lucrează alături de ficat pentru a elimina toxinele, restabilind în același timp funcțiile cognitive și fizice, și îmbunătățind starea de spirit, concentrarea și rezistența.

6. Cu cât sistemul digestiv este mai eficient în eliminarea toxinelor, cu atât va avea mai puțin de muncit ficatul. Iar cel mai bun sprijin pe care îl poate primi vine din partea probioticelor, acele așa-numite bacterii bune care creează un filtru intestinal protector împotriva microbilor neprietenoși, țin infecțiile din organism la distanță și ajută sistemul imunitar. Surse naturale de probiotice sunt iaurtul de tip grecesc, laptele bătut, kefirul, brânza de capră și cea de oaie, murăturile (în saramură, nu în oțet) și măslinele verzi în saramură.

7.Treci pe verde. Spanac, urzici, ștevie, varză, salată sau rucola, pentru că toate acestea conțin compuși care ajută la eliminarea toxinelor din corp în mod natural. În spectrul acesta intră și ceaiul verde, care este bogat în antioxidanți și are un efect benefic asupra ficatului. Ceai verde și atât. Simplu. Și prepară-l așa cum scrie pe cutie, dacă e prima dată când îl consumi.


---
Bun venit pe canalul Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm saptamanal despre sanatate pe subiecte cum ar fi nutritie, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.

Dacă acest video te-a ajutat, aboneaza-te și apăsă pe clopotel ca sa primesti notificari cand postam    / pacientul20  

Facebook:   / pacientul20  
EHealthRomania: https://ehealthromania.com/
Instagram   / pacientul2.0  

00:00 – 00:31 intro
00:31 – 02:34 Funcțiile și importanța ficatului
02:34 – 03:26 Cicatrici pe ficat
03:26 – 09:16 Metodele de detoxifiere


#sanatate #ficat #detoxifiere

Комментарии

Информация по комментариям в разработке