روش تست نیم سوز شدن واشر سرسیلندر و روش تشخیص آن؟؟

Описание к видео روش تست نیم سوز شدن واشر سرسیلندر و روش تشخیص آن؟؟

سوختن واشر سرسیلندر ماشین .علائم و دلایل.
یکی از بدترین اتفاقایی که ممکنه برای هر خودرویی بیوفته نیم سوز شدن و سوختن واشر سرسیلندره.
خرابی تو این قطعه میتونه عملکرد کلی خودرو رو تحت تاثیر قرار بده و توان خودرو کم بشه و ماشین بد کار کنه.سوختن واشر سرسیلندر به دلایلی رخ می‌دهد که اگر از آنها پیشگیری شود، احتمال بروز این عیب بسیار کمتر خواهد شدوتور خودروهای احتراقی به طور کلی از دو نیم‌تنه بالا و پایین تشکیل شده‌اند. نیم‌تنه بالا که ارتفاع کمتری دارد و سوپاپ‌ها و میل‌سوپاپ را درون خود جای می‌دهد، تحت عنوان سرسیلندر شناخته می‌شود.
نیم‌تنه پایین نیز به بلوک سیلندر یا بدنه موتور مشهور است که شامل بلوک موتور، میل‌لنگ، شاتون و پیستون می‌شود. برای آنکه موتور خودرو بتواند کار خود را انجام دهد، بایستی این دو بخش روی همدیگر تثبیت شوند و درز بین آنها به طور کامل آب‌بندی بشود. واشر سرسیلندر همان قطعه‌ای است که برای آب‌بندی و عایق‌بندی شکاف میان سرسیلندر و بدنه موتور مورد استفاده قرار می‌گیرد.
واشر سرسیلندر معمولا از جنس فلز و مواد نسوز و مقاوم در برابر حرارت ساخته می‌شود. این واشر ضخامت زیادی ندارد و کاملا با حفرات کف سرسیلندر و قسمت بالای بدنه موتور منطبق است. بدین ترتیب سیالات موتور نظیر روغن می‌توانند بدون آنکه به داخل سیلندر نشر پیدا کنند، وارد سرسیلندر شده و روانکاری آنجا را انجام دهند.
مهمترین دلیل خرابی واشر سرسیلندر افزایش زیاد دمای موتوره ودر 80 درصد موارد دلیل اصلی شناخته میشه والی در 20 درصد موارد هم تمام شدن عمر واشر سرسیلندر باعث خرابی میشه.
اما در صورت نیم سوز شدن واشر سرسیلندر پراید علائمی را بروز میده .
در مورد روش تشخیص سوختن واشر از طریق یه روش که باید دستگاه تستر نشت گاز co2تهیه کنید و روی رادیاتور ماشین قرار بدید .به همراه این دستگاه مایع ابی رنگ قرار داره اگر در زمان تست رنگ اون از ابی به زرد تغییر کنه یعنی واشر اسیب دیده.
00:00 مقدمه.
01:34 وظیفه واشر سرسیلندر چیست؟
02:44 دلایل خرابی واشرسرسیلندر.
04:09 روش تشخیص نیم سوز شدن واشر سرسیلندر.
07:15 روش تست با دستگاه تستر نشت گاز co2.
08:20 دیر روشن ماشین.
09:05 خروج بخار از اگزوز.
09:20 کم شدن اب رادیاتور.
10:39 بالا رفتن زیاد دمای موتور.
11:11 جلوگیری از سوختن واشرسرسیلندر.

Комментарии

Информация по комментариям в разработке