سفر بی بازگشت به سیاره مریخ Journey to Mars

Описание к видео سفر بی بازگشت به سیاره مریخ Journey to Mars

   • سفر بی بازگشت به سیاره مریخ Journey t...  

Amazing Grace by Audionautix is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...)
Artist: http://audionautix.com/

با عرض سلام و وقت بخیر.

آیا تا بحال در مورد ترک کره زمین و سفر به یک سیاره دیگر اندیشیده اید؟ آیا تا بحال به این موضوع فکر کرده اید که اگر روزی مجبور باشیم از اینجا برویم کدام سیاره برای زندگی ما انسانها مناسب خواهد بود؟

مطلب امروز در مورد سفر بی بازگشت انسانها به مریخ است پس با ما باشید.

شاید سخنان استیفن هاوکینگ را شنیده باشید که در سال 2017 ما زمینی ها را هشدار داد که باید تا صد سال دیگر به فکر ترک کره زمین باشیم.

استیون هاوکینگ را که می شناسید. یک فزیکدان نظری، کیهان شناس و نویسنده بریتانیایی است که ادعا کرده تغییرات اقلیمی، زیاد شدن نفوس انسانها و شیوع انواع بیماری های واگیردار و مسری تا چند دهه آینده انسانها را مجبور میسازد تا به فکر اسکان به یک سیاره دیگر باشند.
نه تنها این دانشمند بلکه کشورهای مختلفی روی این پروژه کار میکنند تا راهی برای ترک زمین پیدا کنند.

میدانیم که در منظومه شمسی به غیر از زمین و خورشید هفت سیاره دیگر نیز وجود دارند که ونوس و مریخ همسایه های زمین میباشند.

سیاره ونوس که به زبان فارسی زهره و یا هم ناهید نامیده میشود به دلیل داشتن مقدار زیاد کاربن دای اکساید و نزدک بودن به آفتاب آنرا مانند یک تنور داغ گرم ساخته و دمای هوا را تا 480 درجه سانتی گراد افزایش داده است. پس زندگی ما انسانها در این کره ناممکن به نظر میرسد.

همسایه بعدی ما یعنی مریخ که به زبان فارسی بهرام نامیده میشود از چندین جهت شرایط تقریبا مشابه زمین را دارد بطور مثال:
روز مریخی بسیار با روز زمینی نزدیک است.
پهناوری رویه کره مریخ نزدیک به مساحت رویه کره زمین است.

کره مریخ دارای جو می باشد. با آنکه جو کره مریخ رقیق تر از کره زمین است اما این مقدار ناچیز هم میتواند در برابر تشعشعات خورشیدی و کیهانی محافظت ایجاد کند.

با آنکه یک سال در مریخ تقریبا به اندازه دوسال زمین است یعنی 689 روز می باشد اما کره مریخ هم مانند زمین چهار فصل دارد. تنها با این تفاوت که فصل های مریخ دوچند فصل های زمین به درازا می انجامند.

و مهمتر از همه این که مشاهدات اخیر فضاگردهای ناسا وجود آب در کره مریخ را تایید کرده است.
با همه اینها هنوز هم چالش های بیشماری سر راه سفر انسانها به مریخ و زندگی در این کره وجود دارند. از مسیر طولانی تا مریخ گرفته تا تحمل شرایط سخت زندگی در این سیاره.

مریخ 230 میلیون کیلومتر با زمین فاصله دارد و سفر به آن در حال حاضر هفت تا هشت ماه طول می کشد. فضانوردان این مدت را در فضای بسیار تنگ می گذرانند. حمام کردن هنگام سفر انجام نخواهد شد و غذا هم کنسروی و منجمد خواهد بود.

اما دانشمندان روی سیستم های جدیدی کار میکنند که در آینده به کمک این فناوری ها بتوان به مدت چهل روز و یا هم دو هفته به مریخ سفر کرد.

فضانوردانی که به مریخ سفر میکنند با خطر تابش های کیهانی و بادهای خورشیدی روبرو هستند که اگر از این فضانوردان محافظت کافی نشود مسئله بیماری سرطان برای آنها پیش خواهد آمد. اثرات سفرهای درازمدت انسان در فضا هنوز به طور کافی بررسی نشده است اما دانشمندان ریسک گرفتن سرطان در سفرهای میان سیاره ای را میان 1 تا 19 درصد برآورد میکنند که این میزان در زن ها نسبت به مرد ها به مراتب بیشتر است.
با وجود تمام موانع نه تنها کشورهای مختلف و سازمانهای دولتی بلکه تعداد بیشماری از مردم عادی کره زمین علاقمند سفر به مریخ اند.

در سال 2010 یک سازمان هلندی جهت انتقال انسانها به مریخ و اسکان دائمی آنها در آنجا تاسیس شد. نام این سازمان مارس ون می باشد و قرار است تا سال 2032 اولین گروه انسانها را به مریخ انتقال دهد.

البته این سفر یکطرفه است و بازگشتی درکار نخواهد بود. و کسانی که خواهان سفر به مریخ اند باید آموزش ببینند و برای مدت ها در فضای شبیه به مریخ زندگی کنند تا اینکه آماده رفتن شوند.

در ابتدا کل داوطلبان سفر به مریخ دوصد و دو هزار نفر بودند که یک هزار و پنجاه و هفت نفر از آنان برای بررسی بعدی انتخاب شدند.
این تعداد بعد از بررسی های مجدد در سال 2015 به صد نفر رسید که در نهایت این شرکت قصد دارد 24 نفر را در 6 گروه 4 نفره به سیاره مریخ بفرستد.
این افراد باید به مدت هفت سال آموزش ببینند و سپس در سال 2031 نخستین گروه طی سفر 7 ماهه با امکانات و تجهیزات لازم به این سیاره سفر خواهند کرد. آنها باید چالش های زیادی را پشت سر بگذرانند تا در میان 24 نفر نهایی برای سفر یک طرفه به مریخ باشند.
بعد از آن هر سال گروه های جدید جایگزین گروه های قبلی خواهند شند. البته هزینه این پروژه چیزی در حدود 100 میلیارد تا یک بلیارد دالر تخمین زده میشود.

تنها هزینه فرستادن تجهیزات اولیه و فراهم سازی زمینه ورود مسافران در مریخ چیزی در حدود 6 تا 500 میلیارد دالر تخمین زده شده است.

گذشته از همه اینها بشر امروزی به فکر کلونی سازی و استعمار مریخ است. آنها امیدوارند که اقتصادی بودن کوچ نشین ها و دستیابی به سود همانطور که در ایجاد مستعمرات اولیه در قاره امریکا اهمیت داشت، برای موفقیت آمیز شدن اسکان در مریخ نیز اهمیت کلیدی داشته باشد.

سپاس از همه تان خدا نگهدار!

Комментарии

Информация по комментариям в разработке