27. oktober 1991 Vejle Boldklub-Næstved 5-2

Описание к видео 27. oktober 1991 Vejle Boldklub-Næstved 5-2

Boye Habekost, Claus Jensen, Lars Rud, Jacob Laursen, Torben Sangild, Finn Christensen, Jacob Svinggaard, Carsten Pedersen, Johnny Mølby, Steen Thychosen, Thomas Thorninger

Udskiftningsspillere:
Mogens Nielsen (afløste i det 81. min. Thomas Thorninger) og Brian Sandholdt (alløste i det 85. min. Jacob Svinggaard).

Kampens gang:
10. min. 1-0 Steen Thychosen
13. min. 2-0 Steen Thychosen
17. min. 2-1 Frank Hougaard.
17. min. 3-1 Johnny Mølby.
25. min. 4-1 Steen Thychosen.
45. min. 5-1 Jacob Svinggaard.
87. min. 5-2 Jesper Bo Pedersen

Dommer: John P. Nielsen.
Tilskuere: 2.581.

VB spillede drømmefodbold og nærmest udraderede Næstved på Vejle stadion. Sjællænderne slap billigt med et 2-5 nederlag. Et resultat som 10-1 til VB havde givet et bedre billede af begivenhederne på banen, idet hjemmeholdet havde chancer til mindst det dobbelte antal mål.
En stor kamp af alle VB'ere. Og det gælder ikke mindst Steen Thychosen, som med tre pletskud for alvor var i focus. De to øvrige mål blev scoret af Johnny Mølby og Jacob Svinggaard.
VB scorede alle fem mål i første halvleg, som sluttede 5-1. Efter pausen var der mindst lige så mange VB-chancer, men gode forsøg af Jacob Svinggaard og Torben Sangild gav et lige så magert udbytte som Johnny Mølbys kanonskud på overliggeren. Ligeledes begik Næstveds Jesper Bo Pedersen klart straffespark ved at rive Steen Thychosen i trøjen. En forseelse dommeren var ene om at overse. I stedet blev det Næstved, der score de anden halvlegs enlige mål. Tre minutter før tid fik Jesper Bo Pedersen både tid og plads til at score på langskud, men et helt unødvendigt mål.
Til kampen måtte VB undvære Brian Steen Nielsen, som efter fem advarsler afsonede en spilledags karantæne. Men selv uden Brian Steen Nielsen var VB's midtbane langt stærkere en sjællændernes.