طرح پانزی چیست و چگونه آن را تشخیص دهیم؟

Описание к видео طرح پانزی چیست و چگونه آن را تشخیص دهیم؟

تفاوت های طرح پانزی با سیستم پاداش دهی
اگه هنوز به کانال سابسکرایب نکردید حتما عضو بشید تا تماشای هیچ ویدیویی رو از دست ندید
   / @media369channel  
اگر این ویدیو رو دوست داشتید پیشنهاد می کنم این ویدیو رو هم تماشا کنید:
   • توی ایران چطوری ارز دیجیتال بخریم؟  
در این ویدیو به این سوالات پاسخ داده خواهد شد:
طرح پانزی چیست؟
سیستم پاداش دهی چیست؟
سیستم هرمی چیست؟
تفاوت طرح پانزی و سیستم پاداش دهی چیست؟
آیا طرح پانزی کلاهبرداری است؟
طرح پانزی تا چه زمانی دوام دارد؟
اصول طرح پانزی چیست؟
آیا طرح پانزی همان سیستم پاداش دهی است؟
چرا طرح پانزی نوعی کلاهبرداری است؟
آیا طرح پانزی قابل اعتماد است؟
نام طرح پانزی از کجا آمده است؟
چرخه اصلی در طرح پانزی چیست؟
طرح پانزی در بازار ارزهای دیجیتال چیست؟
طرح پانزی را از کجا می توان تشخیص داد؟
مخترع طرح پانزی کسست؟
چطور طرح پانزی را تشخیص دهیم؟
آیا طرح پانزی قابل تشخیص است؟
پانزی چیست؟
راههای تشخیص طرح پانزی چیست؟
طرح پانزی چه تفاوتی با سیستم پاداش دهی دارد؟
A.مقدمه
اگر کسی به شما وعده ی سودهای ۵۰ درصد در ماه یا ۱۰۰ درصد در ۲ ماه رو داد بدون اینکه خودتون کاری بکنین و فقط سرمایه ازتون بخواد که برای مثال وارد بازار بورس بشه یا ارز دیجیتال یا فارکس، یه مقدار بهش شک کنید چون ممکنه درگیر یک طرح پانزی شده باشین.
C.معرفی طرح پانزی
طرح پانزی، یک ترفند کلاهبرداریه ک طراح با استفاده از عدم آگاهی مردم پولشون رو با وعده های ماهی ۵۰ درصد سود یا دو ماهی ۱۰۰ درصد سود ازشون میگیره و اون افراد هم به هوای اینکه این شخص در بورس یا ارزهای دیجیتال براشون سرمایه گذاری کرده سرمایه اشون رو در اختیارش میزارن. ولی غافل از اینکه نه سرمایه گذاری در کار هست و نه سودی. خب بزارین با یه مثال مسئله رو براتون بازش کنم؛ برای مثال بیژن یک کلاهبرداره و قصد داره طرح پانزی رو اجرا کنه؛ اون میاد یک شرکت یا سایت یا حتی دفتر جعلی تاسیس میکنه و در اون به افراد وعده میده که با پرداخت ۱ میلیون تومن در عرض یک ماه ۵۰ درصد سود یعنی ۵۰۰ هزار تومن دریافت میکنید؛ حالا یه عده باور میکنن یه عده نه، اونایی که باور میکنن به طمع سود ماهیی ۵۰ درصد سرمایه اشون رو در اختیار بیژن میزارن؛ بیژن سر ماه از سرمایه اولیه ای که برای این طرح گذاشته بود به اونا سود میده یا از پول خودشون به خودشون سود میده؛ وقتی افراد سود اولیه رو دریافت کردن از صحت قضیه مطمئن میشن و بیشتر اعتماد میکنن و به افراد بیشتری این شرکت یا دفتر رو معرفی میکنن و باعث تبلیغات دهان به دهان میشه و افراد جدید بیشتری به شرکت برای سرمایه گذاری اضافه میشن؛ و این چرخه همین جور ادامه پیدا میکنه تا حجم موجودی شرکت به حدی برسه که بیژن راضی باشه یا دیگه افراد جدیدی برای سرمایه گذاری یه شرکت نیان؛ اون موقع اس که طراح که همون بیژن داستان ماست با حجم زیادی پول فرار میکنه؛ به این میگن طرح پانزی. بازار هدف طرح های پانزی معمولا کشورهاییه ک اقتصاد ضعیفی دارن یا مردم فقیری دارن که رویای یک شبه پولدار شدن تو سرشون دارن و میخوان بدون زحمت و حتی آموزش به سودهای هنگفت برسن. حالا اسم این طرح از کجا اومده؟!
چارلز پانزی یکی از بزرگترین کلاهبرداران تاریخ است که با فروش کوپن های تخفیفی اداره پست به سرمایه گذاران وعده ۵۰ درصد سود در ۴۵ روز یا ۱۰۰ درصد سود در ۹۰ روز میداد. روش اون این بود که به سرمایه گذاران جدید از سرمایه سرمایه گذاران قبلی میداد و با این طرح بیش از ۲۰ میلیون دلار کلاهبرداری کرد. طرح پانزی در دنیای امروزی با تبلیغات گسترده و با وجود فضای مجازی هم ساده تر شده و هم بسیار بیشتر شده پس باید خیلی مواظب سرمایه اتون باشید و همیشه یادتون باشه پنیر مفت فقط تو تله موش هست.
D.راه های تشخیص یک طرح پانزی
قطعا افراد و شرکت های معتبری هستند که بتونن با سرمایه گذاری مطمئن و درست در یک بازار سودهای قابل توجهی بهتون برسونن ولی برای تشخیص یک طرح معتبر از طرح پانزی باید به نکات زیر دقت کنید
_طرح های پانزی معمولا سودهای نجومی و تضمینی میدهند و برای این کار تبلیغات بسیار زیادی میکنن، قاعدتا اگه شرکت معتبری باشد احتیاج به تبلیغ زیاد نداره و شما باید یه مقدار شک کنید.
_تو طرح های پانزی معمولا اطلاعات زیادی در مورد گرداننده های اون طرح وجود ندارن و شما طراح رو نمیشناسین یا اگه بشناسین یه اسم مستعار یا تقلبیه.
_در یک طرح پانزی به شما گفته نمیشه که از چه طریقی قراره به شما سودهای نجومی بدن و شما رو فقط در حد یکسری کلیات در جریان میزارن و به شما از جزییات کارشون اطلاعی نمیدن. یا ممکنه حتی یکسری دروغ های باورپذیر و اغواکننده بهتون بگن که شما رو گول بزنن ولی قبل از همه چیز شما باید از صحت حرف های اون مطمئن بشید.
_طرح های پانزی معمولا سعی میکنند پول های شما رو از طریق های غیرقابل شناسایی و پیگیری توسط پلیس دریافت کنن،مثلا به صورت نقدی یا از طریق ارزهای دیجیتال.
_و در آخر یادتون باشه اگه با همچین شرکت هایی برخورد داشتین از صحت و اعتبار مجوزهاشون مطمئن بشید و حتی از ارگان های ذی ربط صحت اونا رو مطمئن بشید.
#media369 #media_369 #crypto #cryptocurrency #digital_currency #market #trade #ponzi #reward_system #ponzi_scheme #differences_between_ponzi_scheme_and_reward_system
اگر به بازار ارزهای دیجیتال، انواع سرمایه گذاری مالی، اخبار اقتصاد ایران و جهان و نحوه مدیریت مالی صحیح علاقمندید به کانال یوتیوب مدیا3569 سابسکرایب کنید. ما در این کانال با تولید ویدیوهای متنوع در هر روز جدیدترین، معتبرترین و به روزترین اخبار در حوزه اقتصاد را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

Комментарии

Информация по комментариям в разработке