Описание к видео 14. juni 1992 B 1909-Vejle Boldklub 1-1

Peter Kjær, Carsten Pedersen, Brian Sandholdt, Johnny Hansen, Claus Jensen, Brian Steen Nielsen, Jacob Laursen, Carsten Jensen, Jacob Svinggaard, Henrik Fig, Alphonse Tchami

Udskiftningsspillere:
Lars Rud (afløste i det 37. min. Claus Jensen) og Mark Strudal (afløste i det 52. min. Brian Sandholdt)

Kampens gang:
5. min. 0-1 Alphonse Tchami.
10 min. 1-1 Ole Juel.

Dommer: Svend Erik Christensen.
Tilskuere: 3.654.

På Odense stadion blev VB's skæbne endeligt beseglet. Efter 1-1 mod B 1909 var VB' degradering til 1. division en ufravigelig kendsgerning.
Med Torben Sangild, Johnny Mølby, Thomas Thorninger, Finn Christensen og Steen Thychosen ude af billedet spillede VB en glimrende kamp. VB viste, at holdet stadig kan spille besnærende, pågående og chanceskabende spil og viste i det hele taget sæsonens hidtil bedste, men det var desværre alt for sent.
Kampen sluttede 1-1, men VB burde have vundet. At det så, efterhånden som resultaterne fra de øvrige kampe indløb, skulle vise sig, at selv en 5-0 sejr ikke havde været nok, da Viborg vandt 2-1 i Ikast.
På Odense stadion kom VB foran i det femte minut, da Alphonse Tchami bankede bolden i det fynske målnet på riposten efter et langskud fra Brian Steen Nielsen. Fem minutter senere faldt den fynske udligning, da Ole Juel helflugtede bolden i mål på Lars Mejnerts aflevering.