Logo video2dn
  • Сохранить видео с ютуба
  • Категории
    • Музыка
    • Кино и Анимация
    • Автомобили
    • Животные
    • Спорт
    • Путешествия
    • Игры
    • Люди и Блоги
    • Юмор
    • Развлечения
    • Новости и Политика
    • Howto и Стиль
    • Diy своими руками
    • Образование
    • Наука и Технологии
    • Некоммерческие Организации
  • О сайте

Скачать или смотреть S💡F IGKO-INTERNATIONAL GENERAL KNOWLEDGE OLYMPIAD Class-4th SAMPLE PAPER 2025-26

  • Education With Anjali Gupta
  • 2025-06-23
  • 4460
S💡F IGKO-INTERNATIONAL GENERAL KNOWLEDGE OLYMPIAD Class-4th SAMPLE PAPER 2025-26
S💡F IGKO-INTERNATIONAL GENERAL KNOWLEDGE OLYMPIAD Class-4th SAMPLE PAPER 2025-26
  • ok logo

Скачать S💡F IGKO-INTERNATIONAL GENERAL KNOWLEDGE OLYMPIAD Class-4th SAMPLE PAPER 2025-26 бесплатно в качестве 4к (2к / 1080p)

У нас вы можете скачать бесплатно S💡F IGKO-INTERNATIONAL GENERAL KNOWLEDGE OLYMPIAD Class-4th SAMPLE PAPER 2025-26 или посмотреть видео с ютуба в максимальном доступном качестве.

Для скачивания выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Cкачать музыку S💡F IGKO-INTERNATIONAL GENERAL KNOWLEDGE OLYMPIAD Class-4th SAMPLE PAPER 2025-26 бесплатно в формате MP3:

Если иконки загрузки не отобразились, ПОЖАЛУЙСТА, НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если у вас возникли трудности с загрузкой, пожалуйста, свяжитесь с нами по контактам, указанным в нижней части страницы.
Спасибо за использование сервиса video2dn.com

Описание к видео S💡F IGKO-INTERNATIONAL GENERAL KNOWLEDGE OLYMPIAD Class-4th SAMPLE PAPER 2025-26

S💡F IGKO-INTERNATIONAL GENERAL KNOWLEDGE OLYMPIAD Class-4th SAMPLE PAPER 2025-26 #sofolympiad #igko


S💡F IGKO-INTERNATIONAL GENERAL KNOWLEDGE OLYMPIAD Class-4th SAMPLE PAPER 2025-26

Ques1. Which gas present in the atmosphere helps in burning?
Ans - Oxygen.

Ques2.Who is the Prime Minister of Bhutan?
Ans-Tshering Tobgay.

Ques3.Which river is also known as Dakshin Ganga?
Ans-Godavari River.

Ques4.Which state receives the first Monsoon rainfall in India?
Ans. Kerela

Ques5. Who is the current Prime Minister of Thailand?
Ans-Paetongtarn Shinawatra.

Ques6. Who was the first President of the United States?
Ans- George Washington.

Ques7. Who is the main character in the 'Diary of a Wimpy Kid' series by Jeff Kinney?
Ans- Greg Heffley.

Ques8. Who is the Prime Minister of Canada?
Ans- Mark Carney.

Ques9. Whe is the current Minister of Education of India?
Ans- Dharmendra Pradhan.

Ques10. Who is the current Chief Minister of Gujarat?
Ans- Bhupendra Patel.

Комментарии

Информация по комментариям в разработке

Похожие видео

  • О нас
  • Контакты
  • Отказ от ответственности - Disclaimer
  • Условия использования сайта - TOS
  • Политика конфиденциальности

video2dn Copyright © 2023 - 2025

Контакты для правообладателей [email protected]