איך לטפל ולמנוע פציעות ספורט? עם קובי עזרא Ph.D. איך למנוע פציעות ספורט?, תזונה לטיפול בפציעות ספורט (פציעות ספורט טיפול טבעי), מניעת פציעות ספורט, טיפול בפציעות ספורט, טיפול בפציעות ספורט תל אביב, טיפול בדלקת גידים. לאתר: http://diet2all.net
מניעה- זה תמיד הטיפול הטוב ביותר. הנה כמה עצות עיקריות: לעבוד בצורה באיטיות. זה האלמנט החשוב ביותר של מניעה, במיוחד עבור "לוחמי סוף שבוע". השתמש תוכנית אימון אישית בתרגיל מדורגת להיכנס לכושר בהדרגה, ולאחר מכן להישאר בכושר השנה.
להתחמם לפני כל תרגיל להתקרר לאחר מכן.
להמתח באופן קבוע: פעילות גופנית הופכת את השרירים חזקים, אבל הם גם מקבלים חזק קצר משתרע גמישות ומפחית את הסיכון לפציעה.
השתמש בטכניקה טובה באימון.
אל תגזימו. עייפות והתייבשות פוגעות בריכוז, המוליכות לעיתים קרובות למסלול או ליפול. Overuse הוא הגורם העיקרי לפציעות; לתת לגוף הזדמנות לנוח להתאושש לאחר האימון, במיוחד כאשר אתה הראשון נכנס לכושר.
נקעים. פציעות לרצועות, רקמת החיבור הסיבית שמחברת עצם אחת לאחרת. בדרגות מדרגה ראשונה, הרצועה נמתחת; בדרגות מדרגה שנייה, כמה סיבים קרועים.
הירשמו לערוץ הבריאות והכושר: http://bit.ly/Diet2All
לאינסטגרם: / kobisport
לדף הפייסבוק: / diet2all
ארניקה יכול לשמש גם topically בצורת משחה או ג 'ל. לעסות את המשחה לתוך השרירים כואבים להשתמש בג'ל לרפא חבורות, אבל אף פעם לא להשתמש arnica על פצע פתוח.
לצד תזונה נכונה, מים והרבה שינה, אחת הדרכים הטובות ביותר כדי למנוע ולטפל פציעות היא באמצעות עשבי תיבול ותוספי מזון. חומרים מזינים מסוימים משפיעים על שלמות העצמות, השרירים והגידים. לדוגמה, רוב האנשים שמעו כי glucosamine ו MSM יסייעים לחידוש רקמות הסחוס, אבל מעטים מבינים כי ויטמין C משותף הוא גם שחקן מפתח בהיווצרות של קולגן היוצר גידים ורצועות.
רוצים להתרשם ממטופלים נוספים שעברו את הליך הדיאטה בשיטת Diet2All, להלן קישור: • דיאטת קובי עזרא, דיאטה הרזיה וחיטוב ה...
התרשמו ממטופלים שבעבר היו חולי סוכרת טייפ-2 וכיום בריאים לחלוטין! לפי שיטת Diet2All להלן קישור: • סוכרת סוג 2, איך להבריא מסוכרת, תזונ...
לפגישת יעוץ בקליניקה ניתן ליצור קשר
בנייד 0528567140 בשעות 8:00 עד 13:00
לשאלות אתם מוזמנים לשאול אותנו כאן בתגובות של הסרטון.
טיפול בפציעות ספורט בגב וצוואר (פריצת דיסק, סיאטיקה, חוסר יציבות של החוליות),
טיפול בפציעות ספורט בכתף (דלקות בגידים, קרעים בגידים, פריקות, שברים בכתף),
טיפול בפציעות ספורט במרפק (טניס אלבואו, גולפרס אלבואו, שברים במרפק)
טיפול בפציעות ספורט בשורש כף יד ואצבעות (נקעים, שברים בש.כ.י., ודלקות גידים),
טיפול בפציעות ספורט בירך (קרע בלברום, צביטה בירך, דלקת בבורסה)
טיפול בפציעות ספורט בברך (קרע במניסקוס, קרע ברצועות, כאב פטלו-פמורלי),
טיפול בפציעות ספורט בקרסול (נקעים, דלקות גידים ושברים בקרסול).
פציעות ספורט במרתון, רכיבת אופניים (רכיבת שטח וכביש, שחייה וטריאתלון)
פציעות ספורט בג’ודו, ג’וג’יצו, קפוארה, קראטה ואומנויות לחימה נוספות.
פציעות ספורט בריקוד, איך למנוע פציעות ספורט, איך להימנע מפציעות ספורט,
פציעות ספורט בטניס
פציעות ספורט בסקי
פציעות ספורט בכדורגל, כדור-יד, כדור-רשת, כדור-מים, וכדורסל.
#קוביעזרא #פציעותספורט #קוביעזראפציעותספורט
על אף ההשפעה הבריאה של פעילויות ספורט על גורמי סיכון, בפרט ההשפעות של מחלות לב וכלי דם, מתברר יותר ויותר כי ספורט יכול להוות סכנה לבריאות בצורה של פציעות ספורט. היקף בעיית פציעות הספורט קורא לפעולה מונעת על בסיס תוצאות מחקר אפידמיולוגי. לצורך הפרשנות של עובדות אלה יש צורך בהגדרות אחידות ויש לדעת מגבלות של עיצובים מחקריים. אמצעים למניעת פציעות ספורט מהווים חלק ממה שמכונה 'רצף המניעה'. ראשית יש לזהות ולתאר את מידת בעיית פציעות הספורט. שנית, יש לזהות את הגורמים והמנגנונים שיש להם תפקיד בהתרחשות של פציעות ספורט. השלב השלישי הוא הכנסת אמצעים העשויים להפחית את הסיכון העתידי ו / או את חומרתן של פציעות ספורט. מדד זה צריך להיות מבוסס על הגורמים האטיולוגיים והמנגנון כפי שזוהו בשלב השני. לבסוף יש להעריך את השפעת האמצעים על ידי חזרה על הצעד הראשון.
מידת בעיית פציעות הספורט מתוארת לעיתים קרובות על ידי שכיחות פציעות ועל ידי מדדים לחומרתן של פציעות ספורט. רצוי לבטא את שכיחות פציעות הספורט כמספר פציעות הספורט בזמן חשיפה (למשל לכל 1000 שעות השתתפות בספורט) על מנת להקל על ההשוואה בין תוצאות המחקר. עם זאת, יש להבין כי תוצאות המחקר המיישמות הגדרה זו של שכיחות פציעות ספורט תלויות מאוד בהגדרות "פציעת ספורט" ו"השתתפות בספורט".
תוצאות מחקר כזה תלויות גם בתכנון המחקר היישום ובמתודולוגיית המחקר. שכיחות פציעות הספורט תלויה ב: השיטה המשמשת לספירת פציעות (למשל פוטנציאל לעומת רטרוספקטיבה); השיטה המשמשת לביסוס האוכלוסייה בסיכון; ועל הייצוג של המדגם.
ניתן לתאר את חומרת פציעות הספורט על בסיס 6 קריטריונים: אופי הפציעה הספורטיבית; משך הטיפול ואופיו; זמן ספורט אבוד; זמן עבודה אבוד; נזק קבוע; ועלות. כאן גם הגדרות אחידות חשובות והכרחיות בכדי לשפר את ההשוואה בין נתוני מחקר. בשלב השני של 'רצף המניעה', יש לזהות את הגורמים האטיולוגיים שיש להם תפקיד בהתרחשותה של פציעת ספורט על ידי מחקרים אפידמיולוגיים. מחקר אפידמיולוגי בנושא אטיולוגיה של פציעות ספורט דורש מודל רעיוני. המודל המיושם ביותר הוא מודל מתח / יכולת בו מזוהים גורמים אטיולוגיים פנימיים (אישיים) וחיצוניים (סביבתיים). במודל זה מתח ויכולת חייבים להיות באיזון ויש לתכנן אמצעי מניעה כדי להשיג או לשמור על איזון זה. עם זאת, אין די בבחינת הגורמים האטיולוגיים; יש לזהות גם את המנגנון שבו מתרחשות פציעות ספורט. ספורטאים נמצאים באינטראקציה מתמדת עם סביבתם ויש לגשת לגורמים אטיולוגיים מנקודת מבט זו.
Информация по комментариям в разработке