چرا صدای ضربان قلب خود را نمی ‌‌شنویم؟

Описание к видео چرا صدای ضربان قلب خود را نمی ‌‌شنویم؟

سلام همراهان تکسون تی وی.خیلی خوشحالیم با یه ویدئو ی دیگه میبینمیتون
یادتون نره کانال رو سابسکرایب کنبد و با ما سفر هیجان انگیزتون به دنیای علم و تکنولوژی رو شروع کنید
   / @taxontvchannel  

دانستنی های علمی
   • دانستنی های علمی  
آشنایی با فضا و کهکشان ها
   • آشنایی با فضا و کهکشان ها  
تکنولوژی
   • تکنولوژی  
دانشمندان جهان
   • دانشمندان جهان  

چرا صدای ضربان قلب خود را نمی ‌‌شنویم؟
محققان در سوییس توانستند پاسخ مناسبی برای این پرسش بیابند كه چرا صدای ضربان قلبمان را نمی ‌‌شنویم!آنها دریافتند كه مغز به طور آگاهانه از پردازش سیگنال ‌‌های حسی مربوط به قلب خودداری می ‌‌كند. در واقع بدن ما تنها آن بخش از محیط را درك می ‌‌كند كه مغز تصمیم می ‌‌گیرد در رابطه با آن هوشیار باشد. اما نكته قابل توجه این است كه قلب ما نیز در نحوه درك محیط اطراف موثر است.
همراهان تکسون تی وی سلام. امروز توی این ویدیو قصد داریم به این موضوع بپردازیم که چرا ما نمیتونیم صدای ضربان قلبمون رو بشنویم ولی قبل از تماشای ادامه ی ویدیو ازتون می خوایم لطفا کانال مارو برای حمایت بیشتر از ما در یوتیوپ، سابسکرایب کنید و برای دیدن ویدیو های جدیدمون هم زنگوله رو روشن کنید
آهنگ نمایش تصاویر و ضربان قلب
محققان در جریان كار، از مغز 150 داوطلب، دو مرتبه تصویربرداری كردند. برای این منظور مجموعه ‌‌ای از اشكال هندسی برای داوطلبان به نمایش درآمد؛ به ‌‌طوری كه گاهی تناوب نمایش تصاویر با ضربان قلب آنان هماهنگ بود و گاهی این هماهنگی وجود نداشت. در تصویربرداری به شیوه fMRI مشخص شد در مواردی كه آهنگ نمایش تصاویر با ضربان قلب هماهنگ است، داوطلبان در به ‌‌یادسپاری و درك صحیح تصویر دچار مشكل می ‌‌شوند. در حالت نبود هماهنگی آهنگ نمایش تصاویر و ضربان قلب، غشای منزوی مغز دارای عملكرد عادی بود؛ اما در حالت هماهنگی، فعالیت الكتریكی آن افزایش چشمگیری می ‌‌یابد. این عملكرد، پردازش غیرارادی سیگنال است. محققان دریافتند غشای منزوی مغز به عنوان یك فیلتر عمل می ‌‌كند و مانع پردازش سیگنال ‌‌های حسی مربوط به ضربان قلب توسط مغز می ‌‌شود. در واقع آگاهی نسبت به وقایع محیط خارج از بدن برای ما اهمیت دارد و دلیلی برای پردازش تمام اطلاعات دریافتی از اندام ‌‌های داخلی وجود ندارد.
چرا صدای قلب خود را نمیشنویم؟
قلب ما پیش از شكل ‌‌گیری مغز و از ابتدای حیات همواره ضربان داشته است و مغز به آن كاملا عادت دارد. بنابر این طبیعی است كه مغز سیگنال ‌‌های حسی آن را كمرنگ كند تا در فرآیند پردازش اطلاعات خارجی تداخلی ایجاد نشود. در تحقیقات پیشین مشخص شد، شنیدن و آگاهی از ضربان قلب می ‌‌تواند منجر به اضطراب و سایر مشکلات روانی شود؛ بنابراین مهمترین تاثیر این فرآیند طبیعی، حفظ آرامش و تمركز است.
به پایان این ویدیو رسیدیم. لطفا نظراتتون رو درمورد کانال برامون کامنت کنید و همچنین بهمون بگین که چرا خاراندن محل خارش، لذت بخشه؟ در مغزمون چه اتفاقی میوفته که برامون اینچنین لذت بخشه؟ خوشحال میشیم اگه این ویدو رو دوست داشتین لایک کنید و به دوستانتون هم معرفی کنید. ممنون که با ما همراه بودین









#taxon #taxontv

Комментарии

Информация по комментариям в разработке