ایا آمریکا در حمله اتمی حق داشت؟ حمله اتمی هیروشیما با نگاهی دیگر

Описание к видео ایا آمریکا در حمله اتمی حق داشت؟ حمله اتمی هیروشیما با نگاهی دیگر

دوست داشتی حمایتم کن :
(تمامی مبالغ برای خرید تجهیزات بهتر برای بهبود کار خواهد شد)
https://hamibash.com/taherbayrami

1- هر سال در روز 6 آگوست به مناسبت یادبود از قربانیان حمله اتمی هیروشیما مراسمی در پارک مرکزی یاد بود صلح هیروشیما درست در نقطه صفر انفجار در کنار ساختمان گنبد اتمی برگزار میشود تا گذشته تلخ و انسان های کشته شده را بیاد بیاورند ولی نه برای تجدید درد یا برای بهانه ای برای لعن و نفرین بر مسببان بلکه برای عبرت برای درس گرفتن و برای اینکه دوباره این داستان تکرار نشود.
البته در 9 ام هم در ناگاساکی
این حادثه که مرگ هزاران هزار انسان را سبب شد و لکه ای ننگ در تاریخ بشریت هست شاید اگر از نزدیک و با زاویه ای دیگر بررسی شود نتایج دیگری هم بتواند برای ما حاصل و شاید بتوانم حرف های جدیدتری برایتان داشته باشم.

2- داستان چگونه رخ دادن حمله اتمی به هیروشیما رو احتمالا خیلی هامون در جریانش هستیم ولی کوتاه اشاره میکنم که کلیت قضیه را در ذهن داشته باشیم.
تا سال 1941 هنوز آمریکا و ژاپن وارد جنگ نشده بودند و نقش آمریکا در جنگ در حد رساندن کمک به نیروهای متفقین بود و همان سال وقتی نیروی هوایی و دریایی ژاپن غافلگیرانه به پایگاه دریایی آمریکایی در پرل هاربر بندری در جزایر هاوایی حمله کردند باعث شد آمریکا هم وارد جنگ شود صحنه هایی که ناو ها و کشتی های جنگی آمریکایی در حال غرق شدن هستند از این عملیات به جا مانده.
ولی شرایط آنگونه که ژاپن و در کل نیروهای متحدین در نظر گرفته بودند پیش نرفت در سال 1945 ایتالیا و آلمان که شکست خورده بودند و دیگر جنگ در اروپا تمام شده بود ژاپن تنها کشور بازمانده از گروه متحدین بود ولی علیرغم اینکه در تنگنا قرار گرفته بود به هیچ عنوان حاضر به تسلیم نبود بقولا تا آخرین نفر و تا آخرین قطره خون قرار بر مبارزه بود.تا اینجا هزاران هزار آمریکایی و میلیون ها ژاپنی کشته شده بودند و برای اتمام جنگ اینجا بود که بحث بمب اتم مطرح میشود.

3- در دوران جنگ نامه ای از طرف فیزیکدان ها به رئیس جمهور آمریکا آقای روزولت مبنی بر اینکه در حال حاضر کشور آلمان در حال تلاش برای ساخت یک بمب اتمی هست ولی خیلی هم توجه روزولت را جلب نکرد. فیزیکدان ها به سراغ انیشتین رفتند تا بلکه بخاطر اعتبارش رئیس جمهور قانع شود و شد.صحنه ی رقابتی شکل گرفته بود باید هر چه زود تر پروژه شروع میشد و هر لحظه امکان این بود که آلمان به سلاح هسته ای دست پیدا کند . در زمانی کم 130 هزار نفر برای این پروژه استخدام شدند بدون اینکه به انها گفته شود برای چه کار میکنند.حقوق بالایی دریافت میکردند تا برای مدت طولانی از این شهر مانند خارج نشوند و هر گونه امکانات رفاهی هم در نظر گرفته شده بود. این پروژه 2 میلیارد دلار هزینه برداشت که معادل 23 میلیارد دلار فعلی هست که 90% آن صرف ساخت کارخانه ها و فقط 10% صرف ساخت خود سلاح ها شد.
بعد از تلاش های زیاد و طولانی و فشرده و با همکاری 3 کشور کانادا آمریکا و انگلیس بالاخره اولین بمب اتمی اورانیومی قابل استفاده به اسم پسر کوچک و به دنبال آن بمب اتمی پولوتونیومی مرد چاق آماده شد.زمانی که جنگ در اروپا تمام شده بود زمانی که متوجه شده بودند که پروژه اتمی آلمان آنقدر هم که فکر میکردند برای دستیابی به سلاح نزدیک هم نبوده.
حال باید با این سلاح ها چه باید کرد؟

4- در اعلامیه پوتسدام منتشر شده توسط متفقین شرایط تسلیم ژاپن اعلام شده بود که باید تمام نیرو های نظامی امپراطوری ژاپن باید تسلیم شوند و در غیر این صورت احتمال نابودی کامل کشور هست.
ولی ژاپن تسلیم نشد و اینگونه بود بهانه برای استفاده از پسر کوچک فراهم شد 6 آگوست سال 1945 شهر هیروشیما با اینکه کلی از شهر های ژاپن دائم زیر بمباران هواپیما های آمریکایی بودند دست نخورده باقی مانده بود و مرکز مهمی برای نیرو های نظامی و صنایع فلزی و مهمات بود مورد هدف قرار میگیرد ساعت 8:15 صبح بدون اینکه کسی احتمال حمله ای را بدهد توسط یک هواپیمای بی 29 به اسم انولا گی رها میشود.
بمب در فاصله چندصد متری از سطح زمین برای اینکه بیشترین میزان تخریب را داشته باشد برای اینکه زمین بخش زیادی از موج انفجار را رها نکند منفجر میشد.

5- در عرض چند ثانیه 70000 هزار نفر کشته میشن در عرض چند روز دیگر 70000 دیگر و نیز تا 1951 مجموعا 300000 نفر جان خود را از دست دادند.
از نقطه 0 انفجار تا شعاع 360 همه چیز با خاک یکسان شد از ساختمان گرفته تا آدم ها
البته در نقطه 0 انفجار فقط یک ساختمان باقی مانده که گنبد اتمی نامیده میشود هیچگاه بازسازی نشد برای یک نشانی از آن دوران
تا شعاع 4.5 کیلومتر 50% نجات یافتگان بخاطر قرار گرفتن در معرض تشعشعات هسته ای جان باختند
تا 8.7 کیلومتر بخاطر تخریب ساختمان ها و پرت شدن و آتشسوزی و پرتاب شیشه ها
تا 11 کیلومتر خیلی ها دچار سوختگی های شدید از نوع 3
تصاویر و توصیفاتی که توسط بازماندگان از آن دوران و شرایط شده رو میشه فقط به جهنم تشبیه کرد.
بخاطر تشعشعات هسته ای میزان مبتلایان به بیماری سرطان بویژه در خانم ها خیلی بیشتر افزایش یافت.
زنانی که باردار نمیشدند یا فرزندان معلول بدنیا می آوردند.

Комментарии

Информация по комментариям в разработке