آموزش آشنایی با رایانش ابری یا کلود کامپیوتینگ

Описание к видео آموزش آشنایی با رایانش ابری یا کلود کامپیوتینگ

FaraDars: آموزش آشنایی با رایانش ابری یا کلود کامپیوتینگ - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir/2x36

0:00:00 درس یکم: رایانش ابری، سیستم‌های توزیع‌شده و انواع مدل‌های استقرار ابر
0:12:42 درس دوم: مدل‌های خدمات ابر

رایانش ابری، یک فناوری به‌روز و نوآور است. امروزه با رشد سریع رایانش ابری، بسیاری از مشاغل و صنایع در پی ارتباط و انتقال فعالیت‌‌‌‌های محاسباتی مورد نظر خود به محیط ابر‌‌‌ها هستند. با دسترسی به شبکه‌‌‌‌های بزرگ اینترنت، دسترسی و استفاده از منابع ابر در هر زمان و در هر مکان برای کاربران در دسترس و امکان‌پذیر است. از این رو، درس رایانش ابری یکی از پر اهمیت‌ترین دروس در مقطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) است. از طرفی، با توجه به اهمیت و ضرورت بالای این درس، ایجاد یک نگرش کلی و عمیق به این فناوری نوظهور، ضروری به نظر می‌آید تا دانشجویان و محققین را یاری نماید که در کمترین زمان ممکن مفاهیم این درس را فرا گرفته و با کسب یک دیدگاه مهندسی در شناخت ویژگی‌های این فناوری برای کاربرد‌های مختلف از مباحث این درس در حوزه‌های مختلف علمی و تحقیقی بهره بگیرند.

هدف این درس، ایجاد درک عمیق و دید کلی از مفاهیم و اصول تشکیل‌دهنده یک سیستم محاسبات ابری است. این درس به معرفی پیشرفت‌‌‌‌های این فناوری نوظهور در بخش نرم‌افزار و سخت‌افزار، معماری و آناتومی سیستم ابری، مفاهیم جدید و به‌روز برنامه‌سازی با تاکید و ضرورت بر افزایش کارایی، بهره‌وری و بهینگی انرژی این فناوری می‌پردازد. همچنین در این درس چگونگی نحوه ساخت کلاستر‌‌‌های کارا با حداکثر بهینگی، شبکه‌های توزیع‌شده مقیاس‌پذیر و مراکز داده خودکار در محیط ابری بررسی می‌شوند. علاوه بر این، به برنامه‌ریزی و به‌کارگیری سیستم‌های ابری در اینترنت مدرن نیز پرداخته می‌شود.

در فصل یکم به تعاریف و مقدمات پرداخته می‌شود. فصل دوم به مروری بر محاسبات مقیاس‌پذیر در سطح اینترنت پرداخته است و فصل سوم، فناوری‌های لازم برای سیستم‌‌‌‌های پایه را مورد بررسی قرار می‌دهد و در فصل آخر به ساختار، ابزارها و مکانیزم‌های مجازی‌سازی پرداخته شده است.

آموزش آشنایی با رایانش ابری یا کلود کامپیوتینگ - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir/2x36

Комментарии

Информация по комментариям в разработке