استاد غلام‌علی حکمت، آموزگار - جوانه

Описание к видео استاد غلام‌علی حکمت، آموزگار - جوانه

استاد غلام‌علی حکمت، آموزگار - جوانه
داستان زندگی استاد غلام‌علی حکمت، تاریخ آموزش و پرورش در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی است. استاد حکمت یکی از صدها جوانی در جاغوری بوده که بر خلاف سنت معمول در جامعه‌ی آن زمان، با تشویق پدر خود رهسپار آموزش به مکتب و سپس دانشگاه می‌شود و پس از ختم تحصیل، به عنوان اولین مشعل‌دار علم و دانایی وارد سرزمین پدری خود در جاغوری می‌شود.
استاد حکمت از زمانی که فقط یک مکتب ابتداییه در زادگاهش بوده و برای ادامه‌ی درس‌های مکتب مجبور می‌شود به کابل بیاید، شاهد تحولات بزرگ سیاسی نیز بوده‌است که یکی از آنها تبدیل حکومت شاهی مطلقه در دوره‌ی ظاهرشاه به شاهی مشروطه بوده‌است.
همچنین او به عنوان یک نوجوان، رفتار حاکم در جامعه و نگاه متعصبانه به گروه‌های خاص قومی و مذهبی را با پوست و استخوان به تلخی تجربه کرده‌است و پس از آن شاهد تغییر حکومت‌ها از نزدیک نیز بوده‌است.
استاد حکمت، از جمله‌ی اولین استادان مسلکی در ولایت غزنی و ولسوالی جاغوری است که با مدرک لیسانس از دانشگاه کابل به جاغوری می‌رود. او می‌گوید که تمام آرزویش این بوده‌است که پس از ختم درس‌های دانشگاه در زادگاهش جاغوری به مردم خدمت کند.
اکنون در این برنامه‌ی جوانه، روایت زندگی استاد حکمت را پیش‌کش مخاطبین عزیز می‌کنیم و شما را با تاریخ آغاز آموزش و پرورش در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی بیشتر آشنا می‌سازیم. نسخه‌ی کامل این برنامه را در کانال یوتیوب شیشه‌میدیا دنبال کنید.

Read more here
🟥Website: https://sheeshamedia.com/en/

Follow our social media pages

🟥Facebook:   / sheeshamedia.afui  
🟥Instagram:   / sheeshamedia.af  
🟥Twitter:   / sheeshamedia  


About Us:
Sheesha is a digital multi-media organization that believes Afghanistan, like any other human society, has the capacity of transformation. This change, however, requires a shift in our perspective on issues related to Afghanistan.

:دربارۀ ما
شیشه نهاد چند رسانه‌یی دیجیتال است که باور دارد افغانستان مانند هر جامعه‌ی انسانی دیگر ظرفیت تحول دارد؛ اما این تحول نیازمند تغییر زاویه‌ی دید ما نسبت به قضایای مربوط به افغانستان است.

:زموږ په اړه
ښيښه یو ډیجیتل او ګڼ رسنیز بنسټ دی، چې باور لري افغانستان د هرې بلې انساني ټولنې په شان د بدلون ظرفیت لريِ، خو دغه بدلون د افغانستان د پېښو په تړاو زموږ په لیدلوري پورې اړه لري

Комментарии

Информация по комментариям в разработке