عرضه و تقاضا در بازار ارزهای دیجیتال چیست - what is supply and demand in the digital currency market

Описание к видео عرضه و تقاضا در بازار ارزهای دیجیتال چیست - what is supply and demand in the digital currency market

عرضه و تقاضا در بازار ارزهای دیجیتال چیست - what is supply and demand in the digital currency market



عرضه و تقاضا در بازار ارزهای دیجیتال چیست؟ موضوعی که در این مقاله از آموزش ارز دیجیتال می خوایم بررسی کنیم. تا همین چند سال پیش یه تعداد ارز دیجیتال محدود داشتیم که آنچنان شناختی ازشون بین مردم نبود و مورد بی رغبتی جوامع و فعالان عرصه فناوری بودن. تقریبا از سال 2017 به بعد شاهد گسترش و فراگیری بلاکچین و ارز های دیجیتال بودیم و در حال حاضر که در اواخر سال 2021 قرار داریم، ارزهای دیجیتال به یک بازار بزرگ چند تریلیون دلاری تبدیل شدن که روزانه میلیارد ها دلار ارز دیجیتال داره بین مردم در سراسر دنیا خرید و فروش میشه. در کل بازار ارزهای دیجیتال یک بازار پر سود و جذاب هستش که با شناخت صحیح، دانش کافی و اتخاذ رویکرد مناسب میشه به سود های خوبی در این بازار رسید. در این مقاله قصد داریم در مورد یکی از مفاهیم اساسی و تعیین کننده بازار ها صحبت کنیم. این مفهوم در هر بازاری موجودیت داره؛ ولی تمرکز اصلی ما تو این مقاله روی بازار ارزهای دیجیتال خواهد بود. مفهوم عرضه و تقاضا در بازار ارزهای دیجیتال چیست؟ موضوعیه که این مقاله رو بهش اختصاص دادیم.
عرضه و تقاضا، عناصری تعیین کننده در بازار ارزهای دیجیتال هستند که داشتن درک درستی از مفهوم و مبانی اون، میتونه در موفقیت هر سرمایه گذار و معامله گر نقش بسزایی رو داشته باشه. پیچیدگی بازار ارزهای دیجیتال، در نگاه اول ممکنه مقداری گیج کننده به نظر برسه ولی بعد از شناخت فنون کاربردی، علاوه بر کاهش ریسک در معاملات، نتیجه کار رو هم خوشایند تر میکنه. شناخت و پیش بینی رفتار ها در بازار ارزهای دیجیتال میتونه این شانس رو به ما بده که با ریسک کمتر و اطمینان بیشتری به معامله و خرید و فروش بپردازیم.


آشنایی با مفهوم عرضه و تقاضا در بازار
تقاضا (Demand) به ساده ترین تعریف یعنی میزان درخواست مصرف کننده یا خریدار. به شکل دقیق ‌تر اگه بخوایم توضیح بدیم، هر مقداری از کالا یا یک خدمت که خریدار یا مصرف کننده در ازای قیمتی مشخص حاضر به خرید اون باشه رو میزان تقاضای اون خدمت یا کالا میگیم. از نقطه نظر تحلیلی، ارتباط بین قیمت و مقدار تقاضا، به رابطه تقاضا معروف هستش. حالا که با مفهوم تقاضا آشنا شدیم میتونیم تمامی این تعاریف رو بر عکس کنیم تا به مفهوم عرضه برسیم. از همین رو به مقدار کالا یا خدمتی که تولید کننده یا فروشنده در ازای قیمتی مشخص، به بازار ارائه میکنه، عرضه میگیم. دقیقا مثل تقاضا برای عرضه هم رابطه ای مشخص داریم که به صورت رابطه ای بین قیمت و عرضه هستش. اگه به جملات قبلی دقت کرده باشین در دو رابطه قبلی، از عبارت قیمت مشخص استفاده کردیم. از همین رو به راحتی میشه فهمید که یکی از اصلی ترین فاکتور های تعیین قیمت کالا ها و خدمات، معیار عرضه و تقاضا میباشد.

دوره پیشنهادی: آموزش تحلیل فاندامنتال
هر مقدار که قیمت یک کالا یا خدمت افزایش پیدا کنه، مقدار زمان لازم برای تامین هزینه خرید اون کالا یا خدمت هم بیشتر میشه و از سوی دیگه ممکنه برای خیلی از افراد، ارزش اون کالای مشخص در قبال قیمتش زیاد باشه. به همین خاطر میشه پیش بینی کرد که با افزایش قیمت ها میزان خرید کاهش پیدا خواهد کرد. در اقتصاد به این رویه، قانون تقاضا گفته میشه. از سمت دیگر در مولفه عرضه یا Supply قضیه وارونه میشه. به همین خاطر برای پاسخ به سوال قانون عرضه چیست؟ باید بگیم که در عرضه، هر مقدار که قیمت ها بالا بره، عرضه هم بیشتر خواهد شد. در واقع رابطه قیمت و عرضه به شکل یه خط با شیب مثبت و رو به بالاست. به طور قطع هر فروشنده و ارائه دهنده خدماتی علاقه داره که کالا یا خدمت خودش رو با قیمت بالاتری بفروشه. به این رویه هم، قانون عرضه میگیم.
البته دقت کنید که قانون عرضه و تقاضا همیشه به این صورت هم نیست و به عنوان یک نکته بدونید که گاهی ممکنه با افزایش قیمت ها، فروشندگان کالای کمتری به فروش برسونن یا همچنین با کاهش قیمت ها، خریداران و مصرف کنندگان کالا کمتری خریداری کنن. دلیل این اتفاق رو میتونیم در طمع فروشنده یا خریدار برای قیمت های مد نظر خودش جست و جو کنیم. گاها وقتی که قیمت ها بالا میره، فروشندگان به امید قیمت های بالاتر از فروش خودداری و در مقابل هنگام کاهش قیمت ها خریداران به امید کاهش بیشتر از خرید امتناع میکنن. مطابق تجربیات در بازار رمز ارز ها به منظور جلوگیری از ضرر های محتمل این گونه رفتار ها رو توصیه نمی¬کنیم. در هر بازاری چه بازار های سنتی و چه بازار ارزهای دیجیتال، دارایی و قیمت مورد نظر با دو مولفه تعریف میشه. فاکتور اول قیمت دارایی و فاکتور دوم ارزش دارایی هستش. نکته مهم اینه که ضرورتی نداره که قیمت یک کالا با ارزش اون برابر باشه اما خب چه چیزی هست که باعث میشه قیمت یک دارایی با ارزش اون برابری نکنه؟

Комментарии

Информация по комментариям в разработке