زردچوبه سپر قدرتمند بدن در برابر بیماریها!

Описание к видео زردچوبه سپر قدرتمند بدن در برابر بیماریها!

خواص مصرف زردچوبه
جالب است بدانیم مصرف زردچوبه خواص بسیار زیادی دارد، از جمله¬ این¬که به دلیل خواص آنتی اکسیدانی قوی خود یکی از موثرترین مواد در جلوگیری از سرطانی شدن سلو های بدن است:
1- مصرف زردچوبه برای لاغری تا بیماری های قلبی و مغزی
همینطور مصرف زردچوبه سبب افزایش ترشح انسولین و کاهش قند خون در افراد می¬شود. و از این جهت است که مصرف زردچوبه برای لاغری کاربرد بسیار زیادی دارد و سبب لاغری افراد و دوری از بیماری چاقی میشود
خواص بسیار زیاد دیگری برای مصرف زردچوبه وجود دارد که دلیل تمایل افراد به مصرف این ادویه مفید است. مصرف زردچوبه خام به خوبی می¬تواند سطح کلسترول بد معروف به LDL خون را کاهش دهد و به همین جهت مصرف زرد چوبه، از بسیاری از مشکلات مانند بیماری¬ های قلبی و سکه مغزی پیشگیری خواهد کرد علاوه براین مصرف زردچوبه می¬تواند سیستم ایمنی بدن انسان را به طور قابل توجهی نیز افزایش دهد و از بیماری و بسیاری از مشکلات جسمی نیز جلوگیری نماید.
2- کاهش شدت آلزایمر و مسکن درد
یکی از کارهایی که می¬تواند شدت بیماری آلزایمر و فراموشی را کاهش دهد مصرف زردچوبه است. علاوه بر این، زردچوبه اثرات ضد التهابی و ضددرد شبیه داروهای مسکّن معمولی را دارد و از این روست که مصرف زردچوبه برای کاهش درد بسیار توصیه شده است.
3- زردچوبه و سرطان
مصرف زردچوبه خام یا غیرخام در پیشگیری و درمان سرطان کمک میکند و ماده موجود در آن، به عنوان یک آنتی اکسیدان و ضدالتهاب، خطر تخریب سلول¬های بدن را کاهش داده و خطر جهش سلول‌های سرطانی را کم¬تر خواهد کرد.
4- استفاده از زرچوبه برای دستگاه کبد و دستگاه گوارش
به علت وجود ماده کورکومین در زردچوبه که از تخریبات کبد جلوگیری می ¬کند، مصرف زردچوبه برای کبد چرب بسیار به افراد توصیه می¬شود، و سموم بدن را دفع می کند. استفاده از زرد چوبه خام یا ادویه آن با حفاظت از سلول های کبدی از آسیب هایی که صفرا در بدن ایجاد می¬کند، جلوگیری می¬نماید. بنابراین از مزایای دیگر مصرف زردچوبه، افزایش تولید مایعات صفراوی گوارشی است.
5- زردچوبه برای ریه و قلب خوب است؟
زرد چوبه برای درمان عوارض ریوی نیز بسیار کاربرد دارد و می¬تواند بسیاری از مشکلات مربوط به شش و بیماری¬های تنفسی را کاهش دهد و هم¬چنین کمک بسیارزیادی نیز به کاهش عوارض مشکلات قلبی-عروقی می¬کند.
6- خوابی آرام با زردچوبه
با مصرف زردچوبه خام یا غیر خام در وعده های غذایی، می¬توان خواب بهتر و باآرامش تری داشت و از بیخوابی و خستگی زیاد جلوگیری نمود. علاوه بر آن، مصرف زرد چوبه خواهد توانست باعث روشنی بیشتر پوست شود و بافت پوست را نرم و انعطاف پذیر نماید و از سختی پوست جلوگیری کند.
زردچوبه، علاوه بر خوش رنگ کردن غذا، ادویه زردچوبه خواص ضد التهابی طبیعی دارد و برای لاغری نیز مفید است. زردچوبه را به دلیل رنگ، عطر و طعم فوق العاده‌اش به برنج و کاری اضافه می‌کنند. زردچوبه دارای مقادیر زیادی کورکومین است که نوعی پلی فنول است.
چای زردچوبه:
برای تهیه چای زردچوبه مراحلی وجود دارد که به شرح زیر است:
۴ فنجان آب را می جوشانیم.
۱ تا ۲ قاشق چای¬ خوری زردچوبه¬ ی آسیاب شده، رنده ¬شده یا پودری را به آب بیفزاییم.
باید صبر کنیم تا ترکیب به دست آمده به مدت ده دقیقه بجوشد.
چای را در ظرفی می¬ریزیم و به مدت ۵ دقیقه می¬گذاریم تا خنک شود.
مصرف زردچوبه و دقت در میزان استفاده
با وجود همه خواصی که مصرف زردچوبه دارد، برخی افراد باید دقت بیشتری در مصرف آن کنند و برای مصرف آن به پزشک متخصص رجوع کنند تا متعادل تر استفاده شود. از جمله هنگام اتفاقاتی مانند التهاب سنگ کیسه صفرا، انسداد کیسه صفرا، زخم معده و دیابت، مصرف زردچوبه خام یا چای زردچوبه در مقدار کم¬تر و متعادل¬تری باید باشد.
علاوه بر آن مصرف بیش از حد زردچوبه می¬تواند سبب افزایش اسیدمعده، زخم معده و رقیق شدن خون مان شود و از این روباید در مقدار مصرف زردچوبه دقت لازم را داشته باشیم.
خواص و مصرف زردچوبه در بارداری
زردچوبه، برای برخی افراد و گروه های سنی دارای خواص بیشتری نیز می‌باشد. به طور مثال مصرف زردچوبه برای زنان باردار بسیار مفید است.
از فواید مصرف زردچوبه در بارداری می‌توانیم به این موارد اشاره کنیم:
1. اثرآرامش بخش بر عضله رحم دارد.
2. همچنین مفید در تشکیل اندام های جنسی جنین مانند ریه است.
3. باعث تقویت سیستم ایمنی خانم باردار در برابر عفونت‌¬ها می‌¬شود.
4. به درمان یبوست زنان حامله کمک می¬کند.
5. قند خون را کنترل می¬کند و از دیابت در دوران بارداری جلوگیری می¬کند.
6. نوشیدنی اصیل و قدیمی هندی با نام شیر طلایی یا هالدی دود در روزهای سرد سال در هندوستان استفاده می‌شد و مصرف آن دارای خواص بسیاری است. به شکل ساده این نوشیدنی با ترکیب زردچوبه و شیر تهیه می‌شود اما با افزودن مواد و ترکیبات دیگری مانند هل، میخک، زنجیبل، فلفل سیاه یا ترکیبات دلخواه خودتان می‌توانید عطر و طعمی ویژه به آن ببخشید.
7. مصرف زردچوبه در برخی زمان ها می¬تواند بسیار بانشاط‌تر و بهتر برای هریک از ما باشد. به ویژه صبح ناشتا که از خواب بلند می¬‌شویم و نیاز به خوردن یک صبحانه مقوی و مفید داریم. در این موقع مصرف زردچوبه یک شروع روز خوب با تقویت سالم را برای ما به ارمغان خواهد آورد.
8. مصرف زردچوبه در صبح ناشتا
9. خواص و مزایا مصرف زردچوبه در ناشتا
10. از جمله خواص و مزای مصرف زردچوبه در صبح ناشتا می¬توانیم به پیشگیری از آلزایمر، جلوگیری از بیماری های قلبی، سلامت پوست، کاهش التهاب، جلویگری از آرتروز و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کنیم. حال که فواید این ادویه و داروی طبیعی را می¬دانیم، بسیار با علاقه بیشتری از آن استفاده خواهیم کرد پس چه بهتر حال که خواص و مزایای زیادزردچوبه را می¬دانیم، در برنامه غذایی خود حتما مصرف آن را قرار دهیم. به ویژه اگر هنگام صبحانه باشد که انرژی و نشاط بسیار بیشتری نیز به ما خواهد داد.

Комментарии

Информация по комментариям в разработке