مدیریت زمان در آزمون های تستی | زمانت توی مشتت باشه

Описание к видео مدیریت زمان در آزمون های تستی | زمانت توی مشتت باشه

بریم سراغ مدیریت زمان در آزمون های تستی؛ یکی از تفاوت های عمده ی آزمون های تشریحی و آزمون های تستی بحث مدیریت زمان هستش. در آزمون های تشریحی معمولا شما به میزان لازم زمان دارید. اما در آزمون های تستی یکی از چالش های دانش آموزان کمبود زمان هستش.
گاهی اوقات ممکن هستش شما بتونید به تعداد سوالات بیشتری پاسخ بدید و رتبه و تراز بهتری کسب کنید اما تا به خودتون میاید میببنید زمان آزمون تموم شده.
اگر تکنیک ها و تمرین هایی که گفته میشه رو انجام بدین، به راحتی میتونین زمان آزمون تون رو توی مشتتون بگیرین. اگر بعد از دیدن این ویدئو همچنان سوالی ذهنتون رو مشغول کرده بود حتما برامون کامنت بذارین.
در سریع ترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ میدیم. بعد از اینکه کامنت شما رو جواب بدیم از طریق پیامک به شما اطلاع رسانی میشه و میتونین تشریف بیارین و پاسخ سوالتون رو مشاهده کنین.
تکنیک ضربدر منها:
شاید اسم تکنیک ضربدر و منها بارها به گوش تون خورده باشد پس بریم بررسی کنیم که روش ضربدر منها چیست؟
در جلسه آزمون سوالات به سه دسته تقسیم میشن: ۱- سوالاتی که می تونید در مدت زمان تعیین شده و استاندارد به اونها پاسخ بدید. ۲- سوالاتی که می تونید به اونها پاسخ بدید ولی وقت گیر هستند. ۳- سوالاتی که هیچ ایده ای برای حل اونها ندارید. خب حالا باید با این سه دسته سوال چیکار کرد؟
سوالاتی که جزو دسته اول هستند(یعنی در تایم معین میتونین جواب بدین) رو بدون هیچ مشکلی بهشون جواب میدین. در کنار سوالات دسته دوم(سوالاتی که میتونین جواب بدین ولی وقت گیر هستن) یک علامت ضربدر قرار میدین و اقدام به حل این سوالات نمیکنین و از اونها میگذرین.
پس کی باید حلشون کنیم؟ وقتی که تموم سوالات دفترچه رو یک دور خوندیم و خیالمون راحت شد که هر سوال رو حداقل یک بار دیدیم، برمیگردیم و اقدام به حل این سوالات می کنیم. شما وقتی کنار سوالی که وقت گیر هستش ضربدر میزنین و ازش رد میشین، زمان اون سوال رو برای خودتون ذخیره میکنین.
سرجلسه آزمون بسیار این اتقاق میوفته که فرد خودش رو درگیر سوالات وقت گیر میکنه که حس میکنه اونارو بلده ولی در انتهای آزمون زمان کم میاره و نمیرسه صورت سوالاتی که میتونست توی تایم خودشون حل کنه (سوالات دسته اول) رو حتی بخونه.
و اما با دسته سوم سوالات(سوالاتی که هیچ ایده ای برای حل آنها نداریم) چیکار میکنیم؟ مشخصه، کنارش یدونه علامت منها میذاریم و خیلی راحت ازش میگذریم و زمان این سوالات رو هم ذخیره میکنیم.
نکته بسیار بسیار مهم:
بسیارند دانش آموزانی که از تکنیک ضربدر و منها در تست زنی آگاهی دارند و سعی میکنند که این تکنیک رو اجرا کنند ولی بازم وقت کم میارن و موفق نیستن. چرا؟ فرض کن یه دانش آموزی میاد صورت سوال رو میخونه، گزینه ها رو میخونه، روی سوال چند دقیقه فکر میکنه بعد تازه به این نتیجه میرسه که این سوال وقت گیره و کنارش یه ضربدر میزنه و ازش رد میشه!!
به نظرتون این دانش آموز الان زمانی رو ذخیره کرد؟؟ پس انتظار بیهوده و باطلی هستش که آخر آزمون زمان اضافه بیاره. در این تکنیک مهم ترین موضوع اینه که در درجه اول شما سر جلسه آزمون تشخیص بدین که کدوم سوال رو میتونین در تایم خودش جواب بدین، کدوم سوال وقت گیره و کدوم سوال رو اصلا بلد نیستین. این موضوع خودش به مهارت نیاز داره.
تمرین عملی برای تکنیک ضربدر منفی:
برای اینکه به این مهارت دست پیدا کنین این تمرین رو هرشب اجرا کنید. یک کتاب تست بردارید (از هر درسی، فرقی نمیکنه) شروع کنین به خوندن تست ها و گزینه ها، بدون اینکه سوال رو جواب بدین فقط بگین که این سوال جزو کدوم دسته س؟ میتونین حل کنین در زمان خودش ، وقت گیره یا اصلا نمیتونین. و این کار رو حداقل به مدت ۱۵ دقیقه انجام بدین. بعد از مدت کوتاهی تبدیل میشین به یک تست شناس قهار.
تکنیک زمان های نقصانی:
در دفترچه کنکور سراسری برای پاسخگویی به هر درسی یک مدت زمان معینی نوشته شده. در تکنیک زمان های نقصانی کنکور ما سعی میکنیم که از تکنیک ضربدر و منها استفاده کنیم و سوالات رو توی مدت زمان کمتری (نسبت به اون زمانی که داخل دفترچه سوالات قید شده) حل کنیم. پس بریم سراغ اعداد زمان های نقصانی.
زمان های نقصانی دروس عمومی:
همون طور که ملاحظه می کنید مدت زمان دروس عمومی ۷۵ دقیقه (۱ساعت و ربع) هستش. اگر برای هر کدوم از چهار درس عمومی یک ربع در نظر بگیریم، در مجموع یک ساعت از وقت خودمون رو صرف دروس عمومی کردیم و قاعدتا یک ربع اضافه میاریم.
اما کاری که شما باید انجام بدین این هستش که زمان های نقصانی هر درس رو به خاطر بسپارید. شما باید تا قبل از زمان های نقصانی، سوالات درس مورد نظر رو حداقل یک بار خونده باشین و جواب داده باشین.
به عنوان مثال با توجه به اینکه کنکور ساعت ۸ صبح شروع میشه، زمان های نقصانی دروس عمومی به این صورت هستش: زمان پایان ادبیات ۸:۱۵ ، زمان پایان عربی ۸:۳۰ ، زمان پایان دین و زندگی ۸:۴۵ و زمان پایان انگلیسی ۹:۰۰ هستش. و در نهایت شما ۱۵ دقیقه اضافه میارین چون زمان اتمام دروس عمومی ساعت ۹:۱۵ هستش. و اما بریم سراغ زمان های نقصانی دروس تخصصی.



لینک مقاله این ویدئو در وب سایت گروه مشاوره ای رابین:
https://rabinedu.com/test-management-...


ارتباط با ما:
شماره واتساپ (مشاوره و برنامه ریزی با وحید باقری):
3669792 - 0937
اینستاگرام:
  / rabinedu_original  
گروه تلگرامی پرسش و پاسخ:
https://t.me/rabinedu_original

Комментарии

Информация по комментариям в разработке