محمد فاضلی: مردم عقب عقب پای صندوق رای رفتند

Описание к видео محمد فاضلی: مردم عقب عقب پای صندوق رای رفتند

گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک جامعه شناس
محمد فاضلی: مردم عقب عقب پای صندوق رای رفتند/ ایران ستیزی در آمریکا سود دارد/ ساختار دولت در ایران دچار زوال شده است

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه های خود میزبان یکی از چهره های جنجالی دوران انتخابات ریاست جمهوری بود. محمد فاضلی در این گفت و گو حرف هایی تازه زد که می توانید ببینید و بخوانید.

دیدارنیوزـ نسرین نیکنام: چند روز پس از انتخاب ریاست جمهوری، جامعه پلاس میزبان دکتر محمد فاضلی، جامعه شناس بود، او که در دوران ریاست جمهوری به یک چهره جنجالی تبدیل شد در این گفت و گو روی این موضوع تاکید داشت که جامعه ایران عقب عقب پای صندوق رای رفت و آمار نزدیک به پنجاه درصد مشارکت را برگ برنده نمی داند بلکه معتقد است این آخرین فرصت جمهوری اسلامی است که با انتخاب مسعود پزشکیان بتواند مشکلات خود را حل کند.

او با اشاره به اینکه ایران، جامعه مسائل حل نشده است، می گوید: سیاست در همه جنبه های زندگی مردم رسوخ کرده است و هر چقدر این نفود و حضور در یک حوزه بیشتر باشد، آن بخش ضربه بیشتری خورده است.

او به عنوان نمونه تغییرات وزرای آموزش و پرورش و شیوه استخدام استادان در دانشگاهها را نمونه بارز این نفوذ و دخالت در سیستم آموزشی کشور می داند و می گوید: این شیوه در هیچ کجا و هیچ قانونی هم وجود ندارد و این افراد هستند که تشخیص می دهند که چه کسی صلاحیت دارد.

فاضلی معتقد است: ساختار دولت در ایران دچار زوال شده است و از سوی دیگر ایران ستیزی در آمریکا سود دارد و برعکس آن هم در کشور رخ می دهد.

این جامعه شناس با بیان اینکه ایران، جامعه مسایل حل نشده است، تاکید می کند که ساختار دولت در ایران دچار زوال شده است.

او می‌افزاید: پس گیری رای مردم از سال ۹۶ شروع شد و اگر اصولگریان و تندرو‌ها چوب لای چرخ پزشکیان بگذارند و اجازه ندهند کار کند، آن ۱۷ میلیون نفر هم که به پزشکیان رای دادند دیگر پای صندوق رای نخواهند آمد و این یعنی پایان همه چیز.

فاضلی درباره وضعیت جامعه در شرایط کنونی و پس از انتخابات هم می گوید: با صحبت هایی که مسعود پزشکیان زده حالا جامعه به انتخاب وزرا بسیار حساس شده و او نمی تواند خیلی راحت هر کسی را برای پست وزارت انتخاب کند.

Комментарии

Информация по комментариям в разработке