آیا جهان ما واقعاً یک شبیه سازی است؟ در آن صورت خدا کیست؟

Описание к видео آیا جهان ما واقعاً یک شبیه سازی است؟ در آن صورت خدا کیست؟

سلام همراهان تکسون تی وی.خیلی خوشحالیم با یه ویدئو ی دیگه میبینمیتون
یادتون نره کانال رو سابسکرایب کنبد و با ما سفر هیجان انگیزتون به دنیای علم و تکنولوژی رو شروع کنید
   / @taxontvchannel  

دانستنی های علمی
   • دانستنی های علمی  
آشنایی با فضا و کهکشان ها
   • آشنایی با فضا و کهکشان ها  
تکنولوژی
   • تکنولوژی  
دانشمندان جهان
   • دانشمندان جهان  


آیا جهان ما واقعاً یک شبیه سازی است؟ در آن صورت خدا کیست؟
آیا خاطرات مربوط به رویدادهایی واقعی است که تجربه‌شده است یا تجربه‌ای در کار نبوده و در یک‌لحظه و با ارادۀ آن برنامه‌نویس و شبیه‌ساز، دورن مغز ما قرار گرفته است؟ ارادۀ آزاد و اختیار چه می‌شود؟ ماهیت واقعیت چه خواهد شد؟ و واقعیت یعنی چه؟سؤال مهم دیگه ای هم وجود دارد و آن، این است که آیا برنامه‌نویسی که مسئول شبیه‌سازی ما و جهان ما می‌باشد، آیا خودش در یک شبیه‌سازی زندگی می‌کند؟ و اگر پاسخ مثبت است این سلسله تا کجا ادامه خواهد داشت؟ چالش‌های عظیمی نیز در مورد ایدۀ جهان شبیه‌سازی‌شده وجود دارد. به‌عنوان‌مثال، آیا می‌توان شعور و آگاهی را شبیه‌سازی کرد؟
همراهان تکسون تی وی سلام. آیا جهان ما واقعا یک شبیه سازی ست؟ بله این سوالیه که می خوایم توی این ویدیو به جواب اون برسیم ولی قبل از تماشای ادامه ی ویدیو ازتون می خوایم به کانال ماسابسمرایب کنید و برای دیدن ویدیوهای جدیدمون هم زنگوله رو روشن کنید
لازمه جهان شبیه سازی شده
با فناوری امروزی نیز شرایط و محیط‌های مجازی خارق‌العاده‌ای را می‌سازیم. شاید در این راه، یکی از سخت‌ترین کارهایی که باید انجام شود توانایی ساخت ماشین‌ها و موجودات دارای آگاهی و شعور مصنوعی باشد. در واقع یک جهان شبیه‌سازی‌شده باید دارای انسان‌های شبیه‌سازی‌شده و آگاهی و ذهن‌های شبیه‌سازی و مجازی نیز باشد. وجود انسان‌ها و جهان‌های شبیه­‌سازی شده یکی از عجیب‌ترین ایده‌های تاریخ بشر می‌باشد. انسان‌هایی ساخته‌شده از ۰ و ۱ ها (بیت‌ها) و تراشه‌ها به‌راستی بسیار باورنکردنی است. فیلسوف اکسفورد، ایده‌ای برای شبیه‌سازی دارد، او استدلال می‌کند که اگر تعداد انسان‌های شبیه‌سازی‌شده و مجازی نسبت به تعداد انسان‌های واقعی بیشتر باشد آنگاه می‌توان نتیجه گرفت که ما در یک جهان واقعی نیستیم. طبق نظر باستروم، انسان‌ها در یک شبیه‌سازی زندگی می‌کنند که توسط آیندگان ایجاد شده است. در واقع آیندگان باید جهان‌های کامپیوتری مجازی را بسازند. شاید کائنات یک کامپیوتر غول‌پیکر است که برنامه‌های ماورای پیچیده‌ای را اجرا می‌کند.
دیدگاه ایلان ماسک درباره شبیه سازی جهان
از دیدگاه ماسک، همانطور که انسان‌ها با توسعۀ بازی‌های رایانه‌ای و یا ساخت فیلم به انجام شبیه‌سازی پرداخته و سعی می کنند چیزی جذاب‌تر از واقعیت ارائه کنند، به احتمال زیاد جهان‌های شبیه‌سازی شده‌ای که خود ما انسان‌ها نیز بخشی از آنها هستیم، راهی برای خلق چیزی جذاب‌تر از واقعیت است. یعنی واقعیتی که در پسِ پرده ساخت شبیه‌سازی ما وجود داشته، واقعیت خسته کننده‌ای بوده است. البته این کارآفرین میلیاردر موافقانی هم در این تفسیر دارد؛ چندین فیزیکدان، کیهان شناس و فیلسوف اعتقاد دارند که فرضیه شبیه‌سازی امری قابل تامل و چالش‌برانگیز است.
تکنولوژی های پوشیدنی
شواهدی برای قبول ادعای ماسک و باستروم وجود دارد. یکی از این شواهد توسعه تکنولوژی به منظور کمک به ساختارهای انسانی — ماشینی است. با افزایش وابستگی زندگی روزمره به دستگاه های دیجیتال، فرآیند استفاده از آنها نیز همواره در حال تغییر می باشد. تمایل به دسترسی دائم به اطلاعات و برقراری ارتباط در ساده ترین شکل خود باعث ظهور و محبوبیت دسته ای جدید از گجت ها به نام تکنولوژی های پوشیدنی شده است. ماسک عقیده دارد که با ادامه چنین روندی انسان ها به برده هوش مصنوعی تبدیل خواهند شد. با این حال فردی که به عنوان پدر تکنولوژی های پوشیدنی از او یاد می شود، عقیده دارد ترکیب هوش مصنوعی و ابزارهای پوشیدنی در نهایت باعث + خواهد شد. مثال او برای این اتفاق نیز سیستم های پزشکی هستند که در بخشی از آن، تحقیقات برای ایجاد ایمپلنت های مغزی برای دستیابی به سیگنال های الکتریکی در مغز و شبیه سازی حرکات در بخش های غیر فعال بدن که دچار معلولیت شده اند در حال پیگیری است.
کلام آخر
در نتیجه چه باید گفت؟ آیا زندگی انسان یک شبیه سازی بزرگ است یا خیر؟ در واقع با توجه به اطلاعات موجود باید گفت این طور نیست. حداقل می توان اینگونه فکر کرد که پیشرفت های فعلی برای پاسخ مثبت به این پرسش بسیار محدود و در مراحل ابتدایی هستند. اما توجه به برخی نکاتی که ایلان ماسک به آنها اشاره دارد نیز بسیار ضروری به نظر می رسد. توسعه بیشتر هوش مصنوعی در آینده و همچنین تکنولوژی های مرتبط با واقعیت افزوده، انسان را به سمت زندگی در جهانی سوق خواهند داد که در آن ارتباطات حرف اول را خواهد زد.
امیدواریم از تماشای این ویدیو لذت برده باشین. لطفا نظراتتون رو برامون کامنت کنید و بگین که آیا هوش مصنوعی از کنترل خارج میشود؟ خوشحال میشیم نظراتتون رو برامون کامنت کنید و اگه این ویدیو رو دوست داشتین لایک کنید و به دوستانتون معرفی کنید




آیا جهان ما شبیه سازی شده است ؟
جهان ما واقعیست ؟
آیا ما در جهان ماتریکسی زندگی میکنیم ؟
آیا ما در جهان شبیه سازی شده زندگی می کنیم ؟
آیا ما در ماتریکس زندگی می کنیم ؟
آیا ما در یک شبیه سازی زندگی می کنیم ؟
آیا زندگی ما واقعی است ؟






#taxon #taxontv

Комментарии

Информация по комментариям в разработке