01 قتل کسروی نوشته ناصر پاکدامن گویش افسانه والافر کتابهای صوتی آوای بوف

Описание к видео 01 قتل کسروی نوشته ناصر پاکدامن گویش افسانه والافر کتابهای صوتی آوای بوف

01 قتل کسروی| نوشته ناصر پاکدامن| انتشارات : فروغ| گویش: افسانه والافر | کتابهای صوتی آوای بوف


📕 نام کتاب : #قتل کسروی


✍️ نویسنده : #ناصر_پاکدامن


انتشارات : فروغ


انتشار نخست: 1998


تعداد فایل : 28 عدد فایل صوتی


گویش : #افسانه_والافر


موضوع : #سیاسی


«قتل کسروی» روایتگر بخشی از تاریخ فکری دینی و نظام اندیشه گری مقدسین و منادیان روز جزاست. ساحران مقدسی که طی قرون و اعصار تلاش کرده اند مردم را جای گوسفندان و خود درنقش چوپان گله در دسته های سازمان یافته جهل وخرافات را گسترش دهند!


بیش ازهفت دهه از قتل کسروی می گذرد. ولی هنوز گفتنی های زیادی درباره اش در پستوی دل ها و بایگانی های تاریک مانده و تلنبار شده است که به مرور از گوشه و کنار درز می کند. رعب و وحشت شمشیر آختهء تعصب کور، هنوز حاکمیت دارد. این که بعد از انتشار چاپ اول کتاب «قتل کسروی»، بلافاصله چند سند دیگر به دست نویسنده می رسد، ناشی از آن وحشت است، اما از پستو برآمدنش نیز به دوران حکمرانیِ سیاهِ حکومتِ اسلامی قابل تأمل است.


بانگاهی گذزا به گذشته های نه چندان دور، یعنی از فردای برافتادن رضاشاه از اریکه قدرت، حمایت از دین و ملایان مورد توجه حکومت قرار می گیرد. کتاب شیعگری توقیف می شود. آقای خمینی درکتاب «کشف اسرار» بعد ازهتاکی به کسروی می نویسد :


« سوابق آن مرد ابله درتبریز و طهران در دست است و آن ها که او را می شناسند به ناپاکی و خلاف عفت می شناسند چنین عنصری که خود ناپاکترین عناصر است مردم را به آئین پاک که آئین زرتشت موهوم است دعوت می کند. … دولت اسلام با مقررات دینی و مذهبی اشخاصی که این باوه سرائی ها را می کنند در حضور هواخواهان دین اعدام کنند و این فتنه جویان را که مفسدفی الارض هستند از زمین براندازند». ص ۱۵


با چنین سابقه و گذشته هاست که نویسنده با انتشار «قتل کسروی» دفتر تازه ای می گشاید. ابزارهای کمکی را نشان می دهد. حتا کمک های دولتمردان و دربار و رفتار و کردار شخص شاه را که از هیچگونه یار و یاوری دریغ نداشتند، آشکار می کند. تصویر زنده و درخشانی از حلقه اتصال اهل عمائم و حکومت و قدرت و بازار را به نمایش می گذارد. رابطه ها را کنار هم می چیند. از نقش حکومت لحظه ای غافل نیست. همانگونه که توظئه ها را دنبال می کند در تعقیب رد پای حکومت و مهره های اصلی به پستوها سر می کشد و نشانه ها را به وضوح می بیند و آشکار می کند:


«درتاریخ ۲۹/۱۲/۱۳۲۳ یعنی درست یک سال قبل دکتر صدیق، وزیر فرهنگ وقت به استناد ماده قانون مصوب ۱۳۰۱تقاضای تعقیب کسروی را به علت نشر کتاب های خلاف قانون (!) از وزارت دادگستری می نماید. درتاریخ ۱۴/۲/۲۴سیدمحمد صادق طباطبائی، رئیس مجلس وقت، نامه ای به وزارت دادگستری می نویسد ومتذکر می شود که کسروی به دین اسلام اهانت کرده است و تقاضای تعقیب او را نموده و نیز رئیس دبیرخانه مجلس به استناد شکایت بازاریان … چندی بعد نامه بالا بلندی به امضاهای متعدد به عنوان حاج سیدنصرالله تقوی، رئیس دیوان عالی کشور می رسد … دکتر خوشبین از طرف وزیر دادگستری … تسریع تعقیب کسروی و گزارش آن را به مقام وزارت خواسته است … صص ۲۱۲- ۲۱۱ و هکذا پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۲۴، عباس خلیلی مدیر روزنامه اقدام، به همراه جمعیتی از منزل امام جمعه خویی به راه می افتد

Комментарии

Информация по комментариям в разработке