Samenvatting Blauw-Wit 1 vs Seolto 1 29/9/2024

Описание к видео Samenvatting Blauw-Wit 1 vs Seolto 1 29/9/2024

Tweede klasse:

Blauw Wit-Seolto 27-9: Het klassenverschil tussen het ervaren Blauw Wit en Seolto als jonge ploeg in opbouw was evident. Dat de Kloetingse formatie, na een paar aftastende minuten, over de tegenstander uit Vlissingen heen walste was dan ook geen verrassing. De thuisploeg kon zich permitteren dat het bij vlagen slordig speelde en weinig energie stak in de overwinning in wording. ,,Ik heb na rust nog wel mooie aanvallen gezien en verdedigend was het meer dan op orde, maar de uitslag had best nog wat hoger mogen uitvallen”, vond Blauw Wit-coach Sander Koole. Door de nederlaag die koploper TOGO leed tegen Zaamslag worden de laatste twee speelrondes in klasse 2-12 heel spannend. TOGO en Blauw Wit hebben beide zes punten en spelen nog tegen elkaar, maar zelfs Zaamslag zou nog als derde hond met het been er vandoor kunnen gaan.