آموزش حسابداری |مفروضات اصلی حسابداری که برای پول پارو کرون بلد باشی ؛درس ۳

Описание к видео آموزش حسابداری |مفروضات اصلی حسابداری که برای پول پارو کرون بلد باشی ؛درس ۳

در این دوره از آموزش حسابداری به زبان بسیار ساده به تشریح ۵ تا از مفروضات اصلی حسابداری مالیاتی می پردازیم که برای پول پارو کردن از حسابداری نیاز دارید ؛درس ۳
در این ویدیو آموزشی، به سراغ ۵ تا از مهم‌ترین و بنیادی‌ترین فرضیات حسابداری می‌ریم که هر حسابداری باید بدونه و باهاشون آشنا باشه. تسلط بر این فرضیات، یه الزام برای درک درست و عمیق علم حسابداری و انجام وظایف حسابداری به شکل صحیح و اصوله.

*موارد آموزشی:*

*فرض اول: فرض تداوم فعالیت:* در این فرض، فرض بر اینه که فعالیت و عملیات یه بنگاه اقتصادی، در آینده هم مثل روال عادی خودش ادامه پیدا می‌کنه و به تعطیلی یا انحلال کشیده نمیشه.
*فرض دوم: فرض تفکیک شخصیت:* طبق این فرض، هویت و دارایی‌های یه شخص حقیقی، از هویت و دارایی‌های بنگاه اقتصادی که در اون کار می‌کنه، کاملاً جدا و متمایزه.
*فرض سوم: فرض ثبات واحد پولی:* در این فرض، ارزش پول، در طول زمان ثابت در نظر گرفته میشه و اثرات تورم و نوسانات نرخ ارز، نادیده گرفته میشه.
*فرض چهارم: فرض دوره مالی:* فعالیت‌های اقتصادی یه بنگاه، به بازه‌های زمانی مشخص و منظم (معمولاً ماهانه یا سالانه) تقسیم میشه که بهشون دوره مالی گفته میشه.
*فرض پنجم: فرض حسابداری تعهدی:* در این فرض، درآمدها و هزینه‌ها، در زمانی که به وقوع می‌پیوندن و نه صرفاً زمانی که پول نقد دریافت یا پرداخت میشه، ثبت و ضبط می‌شن.

*این ویدیو برای چه کسانی مناسبه؟*

دانشجویان رشته حسابداری
حسابداران و شاغلین در مشاغل حسابداری
افرادی که به دنبال یادگیری اصول اولیه حسابداری هستن

*هشتگ ها:*

#حسابداری #آموزش_حسابداری #فرض_های_حسابداری #حسابداری_مقدماتی #آموزش_مختلف_حسابداری #تداوم_فعالیت #تفکیک_شخصیت #ثبات_واحد_پولی #دوره_مالی #حسابداری_تعهدی #حسابداری مقدماتی #آموزش حسابداری مقدماتی #آموزش حسابداری ویژه بازار کار#حسابداری صنعتی#حسابداری مالیاتی#آموزش حسابداری آسان#آموزش حسابداری از صفر تا صد#حسابداری فروش#حسابداری اکسل#آموزش حسابداری هلو#آموزش حسابداری مالیاتی#حسابداری حقوق و دستمزد#آموزش ثبت حسابداری#حسابداری مالی یک#اکسل در حسابداری#اصول حسابداری#آموزش اکسل در حسابداری

Комментарии

Информация по комментариям в разработке