چراغ سبز پوتین برای خفگی ژئوپلتیک ایران | خیانت دوباره روسیه به منافع ایران

Описание к видео چراغ سبز پوتین برای خفگی ژئوپلتیک ایران | خیانت دوباره روسیه به منافع ایران

در 19 آگوست 2024، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به باکو سفر کرد و با الهام علیف دیدار کرد. سفر پوتین با امضای یک بسته جامع از توافقات همراه بود که گامی مهم در مشارکت دو طرف است. این سفر پوتین منجر به امضای چندین توافقنامه کلیدی از جمله برنامه اقدام برای تقویت همکاری های دوجانبه از سال 2024 تا 2026 شد. بر اساس اطلاعاتی که کاخ کرملین منتشر کرده، در این سفر به بررسی گسترش همکاری‌های راهبردی و ائتلاف میان مسکو و باکو پرداخته شده است.

این سفر در حالی انجام شد که برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم بخشی از خاک روسیه توسط نیروهای اوکراینی اشغال شده و همچنین برای اولین بار در تاریخ بخشی از خاک یک کشور دارنده بمب اتمی به اشغال نیروهای خارجی در آمده است. با توجه به این موضوع مهم می‌توان گفت یکی از اهداف نمادین سفر پوتین به باکو این است تا نشان دهد که اشغال بخشی از خاک روسیه توسط اوکراین آنچنان موضوع لاینحلی برای مسکو نیست که پوتین بخواهد بخاطر آن سفرهای سیاسی خود را لغو کند. او در این سفر به دنبال تقویت روابط با متحدان موجود و جذب متحدان جدید است. به همین دلیل سند همکاری‌های موسوم به «تعامل متفقین» را با علیف امضا کرد. این سفر رسمی همچنین فرصتی برای رهبر روسیه است تا به جهان نشان دهد که تنها نیست و مسکو همچنان از پشتیبانی‌های قابل توجهی برخوردار است.

اما یکی از مهم‌ترین مسائلی که این را سفر مورد توجه قرار داده پیامدهای ژئوپلیتیک سفر پوتین به باکو برای قفقاز جنوبی به خصوص در موضوع کریدور زنگزور است. پوتین در این سفر و در جریان گفتگو با علیف اظهار داشت: روسیه خوشحال خواهد شد اگر امضای یک معاهده صلح بین دشمنان دیرینه و همسایه یعنی ارمنستان و آذربایجان را تسهیل کند. او گفت که قصد دارد با نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان نیز دیدار کند و نتیجه مذاکرات خود با علیف را با او در میان بگذارد.

کارشناسان معتقدند این سفر پوتین برای احیای موقعیت تضعیف شده روسیه در منطقه حساس قفقاز جنوبی انجام شده است، مخصوصا اینکه با توجه به تحریم‌های غرب راه‌اندازی کریدور شمال – جنوب که از مسیر باکو به ایران و در نهایت به هندوستان می رسد برای کرملین بسیار با اهمیت است. نکته مهم این است که به نظر می‌رسد باکو و انکارا توانسته‌اند کرملین را نسبت به مزیت‌های احداث دلان زنگزور برای روسیه متقاعد کنند. برخی کارشناسان معتقدند قطع صادرات گاز روسیه به اروپا و متعاقب آن توافق باکو برای انتقال گاز بیشتر به اروپا باعث شده که هدف اصلی سفر پوتین به باکو مسائل اقتصادی و انرژی باشد. به طوری که ممکن است این سفر منجر به این شود که با انتقال گاز روسیه به باکو و افزایش حجم گاز صادراتی جمهوری باکو به اروپا، روسیه به طور غیرمستقیم از مزایای گاز صادراتی استفاده کند. در همین راستا یک سال پیش هم الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه گفته بود که روسیه پیشنهاد توسعه خط لوله نفت تیخورتسک - باکو برای عرضه معکوس نفت از روسیه به آذربایجان را داده است و در این صورت حجم تبادلات می تواند به ۴ میلیون تن برسد.
*************************************************************
⛔ اگر این ویدیو رو دوست داشتی پیشنهاد میکنم به این ویدیو ها هم سر بزنی مطمئنم سوپرایز میشی ⛔

📌 سری ویدیو، تاریخ شفاهی نظامی ایران :
   • تاریخ شفاهی ایران  

📌 سری ویدیو، جنگ های 8 ساله ایران و عراق :
   • جنگ 8 ساله ایران و عراق  

📌سری ویدیو، برترین جنگنده های نظامی :
   • برترین جنگنده های نظامی  

📌سری ویدیو، جنگ های اسرئیل :
   • جنگ های اسرائیل  

*************************************************************
📭 آدرس ایمیل من اگر انتقاد یا پیشنهادی داشتید :
[email protected]

📭 آدرس اینستاگرام من :
www.instagram.com/Persian.trend.news

📭 آدرس توییتر من :
  / trendpersian  

*************************************************************

🔻
"Signal To Noise (CC-BY) by Scott Buckley" is under a Creative Commons ( cc-by ) license
Music promoted by BreakingCopyright:

• 🕰️ Mystery Music (No Copyright) - "Si...
🔺
💳💰 لینک حمایت مالی :

اگر کارم رو دوست داشتی میتونی یک فنجان قهوه مهمانم کنی : https://zarinp.al/560326

اگر کار من رو دوست داشتی میتونی کمکم کنی با تجهیزات بهتر، کار حرفه ای تری ارائه بدم :https://zarinp.al/560326

Комментарии

Информация по комментариям в разработке