هرچیزی که باید راجع به رشته فیزیوتراپی بدونی

Описание к видео هرچیزی که باید راجع به رشته فیزیوتراپی بدونی

خب با سلاااااام بریم سراغ معرفی رشته فیزیوتراپی
قراره توی این ویدیو چه چیز هایی راجع به فیزیوتراپی بدونیم؟ اصلا رشته فیزیوتراپی چیه؟
توی این ویدیو قراره راجع به چه عنوان هایی صحبت کنیم و چه سوالاتی رو جواب بدیم ؟

کارشناسی پیوسته فیزیوتراپی یا همون ساده بخواهم بگم فیزیوتراپی از رشته های زیر شاخه توان‌بخشی هست که در ادامه روند درمانی بیماران به بازتوان‌یابی اونها کمک میکنه یا خیلی ساده بخوام بگم یک فیزیوتراپیست کمک میکنه بیمار هایی که مشکلات حرکتی براشون بوجود اومده دوباره سرپا بشن. مدت زمان تحصیل توی رشته فیزیوتراپی ۴ سال هست که بخش عمده این مدت زمان صرف دروس عملی میشه و دروس تئوری رشته فیزیوتراپی نسلت به سایر رشته های علوم پزشکی خیلی کمتره.
فیزیوتراپی جزء پر متقاضی ترین رشته های کنکور سراسری هست و تقریبا رتبه ای همتراز داروسازی نیاز داره،
با چه رتبه ای فیزیوتراپی میارم؟ آخرین رتبه قبولی فیزیوتراپی چقدره؟ جواب این سه سوال رو هم توی ویدیو بهت گفتم.
تفاوت فیزیوتراپی با کاردرمانی هر دو این رشته ها به توان یابی افراد کمک میکنند اما مراجعین فیزیوتراپی با کاردرمانی متفاوت هستند و راجع به تفاوت این دو تا رشته براتون یه ویدیو ضبط کردیم و از توی چنلمون ببینید.
فیزیوتراپی جزء پردرآمد ترین رشته های علوم پزشکی هست و وقتی با پزشکی مقایسه میکنیم درآمد فیزیوتراپی مثل easy money هست.ادامه تحصیل توی رشته فیزیوتراپی هم بهدرد کسی میخوره که دوست داره وارد فیلد آموزش بشه و به عنوان هیئت علمی مشغول به کار بشه.
مهاجرت : هر کشوری توی دنیا سیستم درمانی خودشو داره و بر اساس اون سیستم درمانی عناوین شغلی مختلفی به وجود میاد و باز هم بر اساس همون سیستم درمانی راه های رسیدن به اون عناوین شغلی هم توی قانون اون کشور تعریف میشن. مثلا توی کشور ما ایران یا روسیه یا ترکیه اینطوریه که بسم الله الرحمن الرحیم پزشکی قبول شدم، درحالی که توی کشوری مثل اسپانیا یا امریکا ابتدای امر ۴ سال تحصیل توی کالج داریم و بعد از اون با توجه به نمره آزمون و .... خب شما به صورت تخصصی میرین جراحی یا چشم‌پزشکی یا .... میخونید. خب این همه گفتم که به این نکته برسم که شما با مدرک فیزیوتراپی میتونید به کشور هایی مهاجرت کنید که توی سیستم درمانیشون تکنسین فیزیوتراپیست وجود داشته باشه. مثلا ممکنه در یک جایی از دنیا وارد شدن به دنیای فیزیوتراپی بعد از همون ۴ سال گذر از دانشکده پزشکی ممکن باشه و یکجایی مثل آلمان مثل ایران فیزیوتراپی برای خودش یک رشته مستقل باشه.
.
سختی های رشته فیزیوتراپی هم کم نیست. از پیرمرد و پیرزن های بی‌حوصله مراجعه کننده تا فعالیت شغلی خسته کننده. تنها حسنش هم نداشتن شیفت و کشیک شب هست. رشته فیزیوتراپی برای خانم ها نه که نامناسب بلکه باید دید همتراز های این رشته مثل دارو سازی چطور هستند؟ وقتی یک خانم میتونه بین فیزیوتراپی و داروسازی انتخاب کنه خب چرا دارو نه؟
انتخاب رشته کولمد
https://coolmedsite.com/product/entek...

دوره تربیت مشاور کولمد
https://coolmedsite.com/product/tarbi...

طرح های مشاوره ای کولمد
https://coolmedsite.com/moshavereha/

تماس تلفنی تک جلسه
https://coolmedsite.com/product/call/

چنل تلگرام ما :
https://t.me/coolmedchannel

گروه تلگرامی ما :
https://t.me/coolmed

اکانت پشتیبانی و پاسخگویی تلگرام :
https://t.me/Coolmed_admin
@Coolmed_admin

اینستاگرام ما :
@coolmed.ir

Комментарии

Информация по комментариям в разработке