سه داستان شنیدنی از آیت الله زرآبادی و شاگردان|اسم اعظم|دستور بازداشت توسط رضاخان

Описание к видео سه داستان شنیدنی از آیت الله زرآبادی و شاگردان|اسم اعظم|دستور بازداشت توسط رضاخان

سلام دوستان به کانال اسلام ناب خوش اومدید

ادعیه و اذکار مورد سفارش آیت الله العظمی آقا سیّد موسی زرآبادی (قدس سره) که با دست خط مبارک خودشان موجود می‌باشد
… بدانکه دعا به چیزی می‌گویند که در آن طلبی و درخواستی باشد، مثل اللهمّ صلّ علی محمّد و آلِ محمّد (که از خدای متعال درخواست می‌کنیم که بر محمّد و آل محمّد درود و رحمت و برکت فرستد). و ذکر به چیزی می‌گویند که در آن طلب و درخواستی نباشد (فقط حمد و ثنا و تسبیح خدای متعال باشد)، مثل سبحانَ الله و الحمدُلله و لا اله الا الله و الله اکبر. و ورد – چنانکه نقل شده است – به چیزی می‌گویند که انسان (بسیار بگوید و) با آن انس بگیرد، هر دعایی و ذکری که باشد.

سپس بدانکه افضل اعمال – بنابر آنچه رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در جواب سؤال حضرت علی علیه السلام فرمود – پرهیز از حرام‌های خدایی است (هر چه در دین حرام شده است، از کردار و رفتار و گفتار). و افضل عبادت‌ها – چنانکه در روایت آمده است – سخت ترین و دشوارترین آنهاست. ممکن است بگوییم، اخلاص در نیّت این‌چنین است (پس باید در این باره کوشش بیشتری کرد). بعد از نیّت خالص، افضل عبادت‌ها نماز است، و روزه، و پرداخت زکات، و انجام دادن فریضه‌ی حج، و جهاد در راه خدا، و امر به معروف، و نهی از منکر، و قبول ولایت (ولایت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و خاندان او). و ولایت، کامل‌ترین و تمام‌ترین همه‌ی آنهاست. (که کامل شدن و تمامیّت یافتن آنها نیز به آن است).

و از میان دعاها افضل از همه، صلوات است و سلام کردن بر محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم، سپس دعای کمیل، و دعای سحر، و دعای افتتاح، و دعای سمات.

و از میان ذکرها، افضل از همه، خواندن قرآن است و تسبیحات اربعه، و تسبیحی که در «صحیفه‌ی سجّادیّه» آمده است (دعای دوم، و ظاهراً سوم و چهارم) و امثال آنها مانند ذکر رکوع، و ذکر سجده، و کلمات فرج، و زیارت‌ها بویژه «زیارت عاشورا»، و سجده مطلقاً (یعنی در همه‌ی احوال بویژه سجده‌ی طولانی که در روایات بسیار تأکید شده است، در نماز و بعد از نماز و در سحرها، و بین الطّلوعین، و اوقات و احوال دیگر و با ذکرهای خاص یا هر ذکری که بداند. و اگر بشود بر روی خاک تمیز یا تربت حسینی)، و ذکر تشهّد (شهادتین – با توجّه به معنای آن‌ها و خالی ساختن دل از هر چیز دیگر) و سلام‌های نماز.

و از سوره‌های قرآن، از همه افضل، سوره‌ی «یس» است، و سوره‌ی «تبارک»، و سوره‌ی «طه»، و سوره‌ی «نور»، و سوره‌ی «توحید»، و سوره‌ی «فَلَق»، و سوره‌ی «ناس» و سوره‌ی «قدر».

و از میان آیات قرآن، آیه‌ی «آمن الرسول…»، و «آیة الکرسی»، و آیه‌ی «قُل اللهمّ مالکَ المُلک»، و آیه «سَلامٌ قولاً مِن ربِّ رحیم»، و آیات آخر سوره‌ی «حشر»، و «ایّاکَ نَعبُدُ و ایّاکَ نَستَعین» (و بخصوص در نماز از توجّه قلبی به هنگام گفتن این آیه غفلت نکند)، و «سُبحانَ ربّک ربِّ العزّةِ عمّا یَصِفُون وَ سلامٌ علی المُرسَلین، وَ الحمدُللهِ ربِّ العالمین»، و سوره‌ی «فاتحه» که همان سَبعُ المَثانی است – چنان‌که در روایت آمده است – و احتمال دارد که قرآن نام بقیّه‌ی سوره‌ها باشد (یعنی عنوان «سَبعُ المَثانی» خاصّ «سوره‌ی حمد» باشد). و اذن و اجازه (از عالمان معنی‌گرای عامل و عابد و زاهد و مجاز، و اهل ذکرِ استاد دیده‌ی متشرّع متعبّد صحیح العقیده و صحیحُ العَمل، نه هر مدّعی و مجیز…) در همه (و در تأثیر کامل آن‌ها) شرط است – چنانکه مخفی نیست، (با استناد به آیه‌ی) «فی بُیُوتٍ أذِنَ اللهُ أن تُرفَعَ و یُذکَرَ فیهَا اسمُه»…

و السلام

موسی الحسینی


مکتب تربیتی این عالم ربانی و یگانه دهر بر اساس علم قرآنی خالص و عمل دقیق طبق موازین شرع بوده است ایشان درباره عمل (تهذیب نفس و تقوا) نیز تأکید بسیار داشته است. و این تقیّد به دستورات شرع و موازین آن، تأثیر فراوانی در ساختن متألهانی بزرگ، و متعقّلانی سترگ، در عرصه عرفان و معرفت داشته و هر کس اندکی از شرح حال شاگردان ایشان را مطالعه کند و از آنها شناختی داشته باشد، مطالب ما را به خوبی در می‌یابد.
۱. حاج شیخ مجتبی قزوینی
۲. حاج شیخ علی اصغر شکرنابی(وحدتی)
٣.حاج شیخ علی اکبر الهیان
۴.حاج سید ابوالحسن حافظیان
۵. حاج سید محمد تقی معصومی اشکوری.
۶. حاج شیخ هاشم قزوینی
۷. حاج سید جوادی
۸. حاج میرزا رحیم سامت
و...


#آیت_الله_زرآبادی ‌#رضاشاه #علوم_غریبه #اسلام_ناب #سیروسلوک #شیخ_علی_اصغر_شکرنابی

لطفاً کانال را سابسکرایب کنید و ویدیوهای ما را تماشا نمایید.

⬇️⬇️⬇️
https://www.youtube.com/subscription_...


سایر ویدیوهای مربوط به آیت الله زرآبادی و شاگردان ایشان

شیخ علی اصغر شکر نابی و ماجرای شنیدنی آموزش اکسیر
   • او همیشه مقداری اکسیر در بازوبندش به ...  

شرح حال و زندگی علامه ابوالحسن حافظیان

   • علامه حافظیان واساتید شیخ حسنعلی نخود...  

   • سفر به هندوستان علامه حافظیان و برخور...  

ماجرای جالب و شنیدنی مرتاض هندی پیر مهر حاج حسین قنبری قائم دکتر نباتی
   • دکتر نباتی ونقل داستان شنیدنی مرتاض ه...  


داستان شنیدنی شیخ حسنعلی نخودکی به نقل از پیر مهر حاج آقا نباتی مرحوم حاج حسین قنبری قائم
   • حاج آقا نباتی نقل داستان شنیدنی مرگ ا...  
---
نقل خاطره شنیدنی از آیت الله مجتهد سیستانی
   • داستانی جالب از آیت الله العظمی سیدمح...  


   • روایت آیت الله سیستانی ازشیخ علی اصغر...  


📧 برای ارتباط با ما، می‌توانید به آدرس ایمیل زیر پیام دهید: [[email protected]]

لینک گروه تلگرام:
https://t.me/islam_nab110



کرامات اولیا الهی
چشم برزخی
امام زمان
امیرالمومنین
زندگینامه
قرآن کریم
سیر و سلوک
شیعیان
عرفان اسلامی
روایات
احادیث
اخلاق اسلامی
معنویت
بزرگان دین
علما
معارف الهی
آموزه‌های دینی
رشد معنوی
عرفان وتصوف
کانال اسلام ناب

Комментарии

Информация по комментариям в разработке