تازه ترین سخنرانی احمد مسعود، رهبر جبهه مقاومت ملی در موسسه هادسن

Описание к видео تازه ترین سخنرانی احمد مسعود، رهبر جبهه مقاومت ملی در موسسه هادسن

رهبر جبهه مقاومت از سیاستگذاران در واشنگتن خواست که از پیشنهادات موسسه هادسون که خواستار حمایت از جبهه مقاومت شده، استقبال کنند.

مسعود گفت که طالبان از خستگی جهان برای ادامه حاکمیت خود سوءاستفاده کرده و به سرکوب مردم به خصوص زنان ادامه می‌دهد.

موسسه تحقیقاتی هادسون روز سه‌شنبه در گزارشی از حکومت امریکا خواست برای جبهه مقاومت ملی افغانستان کمک‌های تسلیحاتی و غیرتسلیحاتی فراهم کند.

این موسسه همچنین خواستار اختصاص دادن بخشی از دارایی‌های منجمد شده بانک مرکزی افغانستان به جبهه مقاومت ملی شده است.

احمد مسعود در سخنرانی خود در این موسسه ابراز امیدواری کرد که «سیاستگذاران در واشنگتن از نکات این تحقیق استقبال کنند.»

او از سیاست «خشنودکردن طالبان» و «تعامل بی‌قید و شرط کشورها» با این گروه انتقاد کرد.

با این که هیچ دولتی طالبان را به رسمیت نشناخته است اما دادوستد تجاری و روابط سیاسی شماری از دولت‌های منطقه با حکومت طالبان گسترش یافته‌است. نمایندگان کشورهای غربی به رغم انتقاد از سیاست‌های طالبان در برابر زنان، با نمایندگان طالبان قطر دیدار کرده‌اند.

مسعود تاکید کرد که تجربه سه سال گذشته «توهم طالبان عملگراتر و معتدل‌تر را بین برد، طالبان تحول یافته و طالبان خوب وجود ندارد. این سه سال نشان داد که این گروه مانند گذشته متعصب و سرکوبگر است.»

مسعود جبهه مقاومت را بدیلی در برابر طالبان برای ایجاد «دولت دموکراتیک و متکثر» معرفی کرد و گفت که این گروه در افغانستان با تروریسم مبارزه می‌کند. او افزود که ده‌ها سازمان تروریستی در افغانستان فعالیت دارند.

او به حملات شبه‌نظامیان در پاکستان اشاره کرد و هشدار داد که حاکمیت طالبان منطقه را بی‌ثبات می‌کند.

مسعود به «ده‌ها عملیات موفقانه» جبهه مقاومت علیه طالبان اشاره کرد و گفت که هدف جبهه مقاومت «ایجاد امیدواری در میان مردم و جلوگیری از عادی شدن وضعیت کنونی افغانستان است.»

در گزارش تازه موسسه هادسون شرایط تازه افغانستان تحت حاکمیت طالبان بررسی شده و گفته شده که جبهه مقاومت ملی تنها جریانی است که در برابر طالبان وارد مبارزه مسلحانه شده است.

در این گزارش آمده که سیاست حکومت جو بایدن در قبال جبهه مقاومت فاقد چشم‌انداز استراتژیک است و افزوده که‌ سیاستگذاران امریکایی بپذیرند یا نه، افغانستان بخشی مهم از سیاست خارجی امریکا باقی خواهد ماند.

گزارش می‌افزاید که در دهه ۱۹۹۰ میلادی، امریکا جبهه متحد به رهبر احمد شاه را به رسمیت شناخت و اکنون می‌تواند جبهه مقاومت ملی را نیز به عنوان جریان مخالف رژیم طالبان، به رسمیت بشناسد.

Комментарии

Информация по комментариям в разработке