هنگام روبرو شدن با مشکل عدم شناسایی هارد در سیستم چیکار کنیم⚠️

Описание к видео هنگام روبرو شدن با مشکل عدم شناسایی هارد در سیستم چیکار کنیم⚠️

عدم شناسایی هارد یا دیتکت نشدن آن توسط کامپیوتر یکی از رایج ترین اتفاقاتی است که وقتی هارد دچار مشکل می شود می افتد. در این ویدیو می‌خوایم علائم، عوامل و نحوه رفع این مشکل را باهم بررسی کنیم تا موقعی که با مشکل بالا نیامدن هارد در سیستم روبرو شدیم بدانیم چطور باید عکس‌العمل از خودمان نشان دهیم.
اصلی‌ترین علائمی که قبل از رخ دادن مشکل عدم شناسای در هارد ظاهر می‌شوند.
کند شدن بیش از حد هارد دیسک: برای مثال وقتی فایلی را جابجا یا باز می‌کنید بیش از حد طول می‌کشه و براحتی نمی‌توانید با سیستم کار کنید.
هنگ کردن سیستم بطور مکرر: برای مثال ری‌استارت شدن کامپیوتر، دیر بالا اومدن ویندوز و…
صدا های غیر معمولی که هارد از خودش تولید می‌کند: ببیندی به این مورد حتما توجه ویژه کنید زیرا یکی از مهم‌ترین علائمی است که شما از وجود خرابی در هاردتون هشدار می‌دهد. خیلی کوتاه در رابطه با صدا های که هارد از خودش تولید می‌کند بخوام براتون توضیح بدم این است که بطور معمول هارد هیچ صدایی از خودش تولید نمی‌ کند و وقتی به صدا می‌افتد صدا هایی مثل کلیک، تق تق، بوق و هر صدای عجیب دیگری ما را از وجود یک مشکل سخ‌ت‌افزاری می‌کند( سطح این مشکلات با توجه به میزان آسیب، متغیر است). پس حتما اگر هاردتون به صدا افتاده و هنوز کار می‌کند سریعا از اطلاعات خود بکاپ بگیرید.

عواملی که مستقیما باعث می‌شود هارد با مشکل عدم شناسایی روبرو شود.
گرم بود و تهویه مناسب نداشتن محیط هارد.
استفاده بیش از حد از هارد ( مثلا استفاده 24/7)
تکون خوردن و رفتار نامناسب با هارد. ( این نکته به رفتار کاربران با هارد چه اکسترنال یا چه اینترنال باشه برمیگرده)
نوسان برقی که به هارد ها وارد می‌شود. ( اگر اینترنال باشد بّه دلیل منابع تغذیه نامناسب و سیم کشی سیستم است- اگر اکسترنال باشه به کابل اتصال به سیستم و جدا نکردن با احتیاط هارد از سیستم مربوطه)
قرار گرفتن هارد در نزدیکی مراکز مغناطیسی مثل آهن‌ربا، موبایل، بلندگو و هر چیزی که از خودش مغناطیس تولید کند.
مورد آخر و یکی از رایج‌ترین بدسکتوری شدن هارد است. بدسکتور هم بدلیل نرم‌افزاری و سخت‌افزاری می‌افتد.
رفع مشکل بالا نیامدن یا دیتکت نشدن هارد در سیستم.
ببینید در این بخش خواستم به این نکته اشاره کنم که در اکثر موارد برای برطرف کردن این مشکل بدلیل نبود تجهیزات لازم در دسترس افراد و همچنین دانش کافی امکان پذیر نمی‌باشد. بگذریم که بسیاری از افراد خودشون دست بکار می‌شوند و با خواندن یکی دوتا مقاله چه خارجی و چه ایرانی فکر می‌کنند راه حل مشکلشون را پیدا کردن و از این نکته بی خبر هستند که هر مورد عدم شناسایی با مورد دیگری کاملا متفاوت است.
ببینید مشکل عدم شناسایی هارد توسط کامپیوتر همونطور که بالاتر توضیح دادم بر اثر دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد گاهی اوقات یک مورد باعث این مشکل می‌شود گاهی اوقات چند مورد بنابراین تشخیص اینکه اصلا هارد کدام بخشش آسیب دیده اهمیت بالایی دارد تا یک راه به اصطلاح درمان درستی طراحی بشه برای پایین آوردن ریسک هرچه بیشتر نابودی اطلاعات.
مواردی که می‌توانید خودتون چک کنید تا مطمئن بشید آیا به مشکل حادی بخورد کردید یا نه به شرح زیر هستند.
تعویض کابل اتصال هارد به سیستم.
امتحان کردن هارد در سیستم های دیگر
ریست کردن تنظیمات بایوس یا تنظیم مجدد آن
تعویض منابع تغذیه
چک کردن بدسکتور های هارد ( با استفاده از نرم‌افزار ویکتوریا، التبه چنانچه هارد دچار آسیب فیزیکی باشد اصلا این مورد توصیه نمی‌شود)
امیدواریم این نکات براتون مفید بوده باشه یادتون نره ویدیو را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و همچنین مارا در شبکه های اجتماعی اینستاگرام، آپارات و یوتوب فالو کنید. اگر سوالی دارید زیر همین ویدیو اون را بنویسید ما خوشحال میشیم به تک تک آنها جواب بدیم.
تا ویدیو های بعدی خداحافظ.


#جراحی_هارد #ریکاوری_اطلاعات #هارد_خراب #سرور #کلین_روم #هارد_سوخته #هد_هارد #بازیایی_اطلاعات #ایران_هارد #کلینیک_هارد #اطلاعات_مهم #دیتا #سرور #ریکاوری_سرور #ریکاوریraid #raid #san #nas

سایت ما: https://iranhard.com
مطلب تکمیلی: https://iranhard.com/failure-to-detec...
اینستاگرام:   / iranhard.recovery  

Комментарии

Информация по комментариям в разработке