Logo video2dn
  • Сохранить видео с ютуба
  • Категории
    • Музыка
    • Кино и Анимация
    • Автомобили
    • Животные
    • Спорт
    • Путешествия
    • Игры
    • Люди и Блоги
    • Юмор
    • Развлечения
    • Новости и Политика
    • Howto и Стиль
    • Diy своими руками
    • Образование
    • Наука и Технологии
    • Некоммерческие Организации
  • О сайте

Скачать или смотреть 4th std English term 2 first lesson APPA Question and Answers in discription

  • MONTESSORI TEACHER
  • 2025-10-11
  • 318
4th std English term 2 first lesson APPA Question and Answers in discription
  • ok logo

Скачать 4th std English term 2 first lesson APPA Question and Answers in discription бесплатно в качестве 4к (2к / 1080p)

У нас вы можете скачать бесплатно 4th std English term 2 first lesson APPA Question and Answers in discription или посмотреть видео с ютуба в максимальном доступном качестве.

Для скачивания выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Cкачать музыку 4th std English term 2 first lesson APPA Question and Answers in discription бесплатно в формате MP3:

Если иконки загрузки не отобразились, ПОЖАЛУЙСТА, НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если у вас возникли трудности с загрузкой, пожалуйста, свяжитесь с нами по контактам, указанным в нижней части страницы.
Спасибо за использование сервиса video2dn.com

Описание к видео 4th std English term 2 first lesson APPA Question and Answers in discription

tamilnadu samachir kalvi book answers
English
term 2
lesson 1
affection
appa #TamilNadu
#TN
#TNSchools
#TamilNaduEducation
#Samachir
#SamachirSyllabus
#TNBooks
#SchoolBooksTN
#EducationTN



A. Fill in the blanks.

Question 1.
Meena’s village was hit by waves on a _________.
Answer:
Sunday morning


Question 2.
Meena was transferred to a __________.
Answer:
Rehabilitation centre

Question 3.
The official’s family visited the rehabilitation center for _________ years.
Answer:
Five
Question 4.
The official and his wife liked __________.
Answer:
Meena

Question 5.
Meena studied in _________ standard.
Answer:
twelfth

B. Read the statements and write True or False

Question 1.
Meena’s father was a fisher man.
Answer:
True

Question 2.
People ran off when the seawater receded.
Answer:
False

Question 3.
Three waves hit the village.
Answer:
False

Question 4.
The official visited the rehabilitation center daily.
Answer:
False

Question 5.
The official was transferred to another district.
Answer:
True

C. Answer the questions.

Question 1.
Where is Keeraikuppam located?
Answer:
Keeraikuppam was located near Nagapattinam.

Question 2.
What were the people excited about?
Answer:
The people were excited about the wave raising high in the sea.

Question 3.
Which disaster had hit the village?
Answer:
Two powerful waves hit the village.

Question 4.
Who showed love and care to the children ?
Answer:
The incharge of the rehabilitation centre and his wife showed love and care to the children.

Question 5.
Why did Meena call the official ‘Appa’? Do you think we need to be a family to care for others?
Answer:
Meena had no parents. They were washed away by the waves. So, she called the official as ‘Appa’. No, we don’t need to be a family to care for others.

Комментарии

Информация по комментариям в разработке

Похожие видео

  • О нас
  • Контакты
  • Отказ от ответственности - Disclaimer
  • Условия использования сайта - TOS
  • Политика конфиденциальности

video2dn Copyright © 2023 - 2025

Контакты для правообладателей [email protected]