10 cauze pentru TESTOSTERON scazut [Vezi daca le ai si tu!]

Описание к видео 10 cauze pentru TESTOSTERON scazut [Vezi daca le ai si tu!]

Testosteron scazut sau testosteron crescut? Un nivel de testosteron normal este foarte important pentru reducerea tesutului adipos, slabire, cresterea masei musculare, cresterea parului, cresterea potentei la barbati, reglarea functiilor sexuale la barbati si la femei, cresterea densitatii osoase. Testosteronul creste stima de sine, motivatia, ambitia, memoria și concentrarea.

0:00 Intro
1:35 Stresul
2:33 Somnul
3:29 Grasimea Corporala
4:24 Sedentarismul
5:01 Sportul de performanță
6:02 Viața sexuală
6:32 Vitamina D
6:52 Alimentația
7:37 Medicamentele si unele substanțele chimice
8:28 Relația cu femeile
9:52 Intrebare de final

Dacă vrei să slăbești, să scapi de grăsimea abdominală excesivă trebuie să-ți reglezi nivelurile hormonale.

În acest video îți voi prezenta 10 factori care determina scăderea testosteronului și la final îți voi arăta cum pot influența femeile nivelul de testosteron al partenerului: fie să-l crească, prin încurajări și suport, fie să-l boicoteze prin castrare psihică.

Factorii care scad testosteronul:
1. Stresul. Cortizolul, hormonul de stres, se produce în glandele suprarenale din colesterol - având același precursor comun: pregnenolona - din care rezultă androgenii și estrogenii. Deci, când simte că este în pericol corpul produce mai mult cortizol și mult mai puțini hormoni sexuali.

De ce stresul ne imbolnaveste? :    • Consecintele STRESULUI cum afecteaza ...  

2. SOMNUL Lipsa de somn scade testosteronul iar testosteronul scăzut cauzează lipsă de somn. Pentru un nivel optim de testosteron sunt necesare măcar 7 ore de somn.

3. GRASIMEA CORPORALA

4. SEDENTARISMUL

5. SPORTUL DE PERFORMANȚA

6. ACTIVITATEA SEXUALA

7. DEFICITUL DE VITAMINA D

Importanta Vitaminei D:    • Dr. Cezar: VITAMINA D Roluri in organ...  

8. ALIMENTATIA DEZECHILIBRATA. Regimurile de slăbire drastice, dietele exagerate, care nu au proporții decente din toți nutrienții atât de origine vegetală dar și animală cauzează scăderea nivelului de testosteron.
Vegetarienii pot avea nivele reduse deoarece dieta lor este săracă în colesterol, și în L-carnitina care sporește numărul de receptori androgenici de care se leagă testosteronul.

9. MEDICAMENTELE și ANUMITE SUBSTANȚE CHIMICE Medicamentele care scad colesterolul sau unele diuretice reduc și nivelul de testosteron.

10. RELAȚIA CU FEMEILE
Apariția unei femei atrăgătoare sau vizionarea unui film erotic determină creșterea semnificativă a testosteronului mai ales la bărbații cu caracter dominant. Bărbații sunt adaptați să simtă femeile in perioada de fertilitate.
O scădere temporara are loc și atunci când femeia plânge, face crize de gelozie sau când îl ceartă pe bărbat. Natura a aranjat astfel lucrurile încât, prin aceste modificări, bărbații sa nu mai fie interesați de alte partenere.
Bărbații cu un nivel mai mic au mai multe șanse să rămână fideli într-o relație de lungă durată, iar bărbații care produc mai mult testosteron au un risc mai mare să divorțeze sau sa fie infideli.

_____________
DISCLAIMER

Acest material are doar scop informativ general, NU înlocuiește un examen medical propriu-zis și nu trebuie utilizat pentru diagnosticare și tratament. Vizionarea acestui material nu creează o relație medic-pacient între Dr. Cezar și Dumneavoastră. Înainte de a lua o decizie referitoare la sănătatea Dvs, solicitați întotdeauna sfatul unuia sau mai multor medici sau alți furnizori calificați de servicii medicale pentru a vă oferi soluții personalizate.

Dr. Cezar Amititeloaie, născut în anul 1981, absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa”, Iași (2006), medic specialist cardiolog (2015), antreprenor, pasionat de nutriție, sport și psihologie, fondator al clubului de sănătate și sport Vivertine Iași. Anii de formare i-am petrecut în Institutele de Boli Cardiovasculare din Timișoara și Iași, în departamentele de primiri urgențe, ambulator, terapie intensivă, cardiologie intervențională și electrofiziologie. Am participat activ la diverse intervenții terapeutice spectaculoase cum ar fi implanturi de stent, ablații prin radiofrecvență, intervenții chirurgicale pe cord deschis și proceduri de resuscitare. Am fost prezent anual la numeroase congrese, expoziții și cursuri internaționale (Munchen, Paris, Berna, Amsterdam, Koln, Rimini, Marsilia, Roma, etc) pentru a fi la curent cu cele mai importante descoperiri din domeniul sănătății. Adept al principiului primum non nocere - prima dată să nu faci rău - am ales să-mi dedic cariera prevenției, dorind să-i ajut pe oameni să-și îmbunătățească stilul de viață și să-și ia responsabilitatea sănătății în propriile mâini.


👨‍⚕ Dr. Cezar - Un cardiolog nonconformist,
pasionat de nutriție, sport și psihologie 💓

Programări consultații:
💓www.doctorcezar.ro💓
☎ +40 799 213 789
📧[email protected]
facebook.com/doctorcezar.ro
instagram.com/doctorcezar.ro
tiktok: doctorcezar.ro
.
.
.
Editare video
🎬Koolgraphy
☎ +40 742 300 805
📧[email protected]
facebook.com/koolgraphy
instagram.com/koolgraphy.ro

Комментарии

Информация по комментариям в разработке