Λίμνη Καλοδίκη πρίν & μετά την ανθρώπινη παρέμβαση - Kalodiki lake before & after human inteference

Описание к видео Λίμνη Καλοδίκη πρίν & μετά την ανθρώπινη παρέμβαση - Kalodiki lake before & after human inteference

Απαγορεύεται η τροποποίηση και η δημοσίευση του Βίντεο απο οποιοδήποτε τηλεοπτικό σταθμό και ιδιώτη σε δικό του κανάλι . Όποιος θέλει πραγματικά υλικό και είναι επαγγελματίας αγοράζει εδω https://www.pond5.com/artist/lazarost... ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ ΥΛΙΚΟ Τηλ Επικοινωνίας 6970015140

Όποια ιστοσελίδα επιθυμεί, μπορεί να αναμεταδώσει οποιοδήποτε βίντεο. Αυστηρά και μόνο μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Youtube (κοινοποίηση).

Υποστηριξτε μας κανωντας κλικ στο κουμπι ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Donate us, click the button THANKS

Τα πνευματικά δικαιώματα ,τα δικαιωματα προβολής και η γενικοτερη εκμετάλευση του βίντεου ανήκουν στην Ελένη Τσάτσου του Αποστόλου & Λάζαρος Τσάτσος του Χρήστου.

Lake Kalodiki is located near Parga, a lake was rich in fish and birds. In recent years, due to many problems, the lake has a lack of water in the autumn.
Watch how it is today in a video showing lake footage from spring 2016 and 2019. As well as footage from autumn (September 24, 2019)


Η λίμνη Καλοδίκη βρίσκεται κοντά στην Πάργα μια πλούσια λίμνη σε ψάρια και πουλιά άλλοτε , τα τελευταία χρόνια λόγο πολλών προβλημάτων η λίμνη το φθινόπωρο παρουσιάζει έλλειψη νερού πριν 3 χρόνια είχαν ψοφήσει σχεδόν όλα τα ψάρια της. Δείτε πώς είναι σήμερα σε ένα βίντεο που παρουσιάζονται πλάνα της λίμνης από την άνοιξη του 2016 και του 2019 .Καθώς και πλάνα από το φθινόπωρο (24 Σεπτέμβρη του 2019 )

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 όμως, παρατηρήθηκε ότι ο υγρότοπος έχανε μεγάλες ποσότητες νερού εξαιτίας αρδευτικών γεωτρήσεων. Παράλληλα, το μικρό πέτρινο φράγμα στη βορειοδυτική πλευρά τους έλους παρουσίαζε διαρροές 200 κυβικών μέτρων την ώρα.

Το πρόβλημα επιδεινώθηκε όταν τον Σεπτέμβριο του 2013, αποφασίστηκε από τη δημοτική αρχή της Ηγουμενίτσας, να ανοίξει εντελώς το φράγμα. Παρά την προσπάθεια να διασωθούν οι γόνοι των ψαριών σε βυτία, μέχρι η λίμνη να αποκτήσει νερό, τα εναπομείναντα ψάρια αποδεκατίστηκαν από τα εκατοντάδες πουλιά.

Πριν από την καταστροφή της, η λίμνη είχε χαρακτηριστεί ως Περιοχή Κοινοτικού Ενδιαφέροντος και συμπεριλαμβανόταν στον Επιστημονικό Κατάλογο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Natura 2000.

#epiruslakes #epirustravel #epirus

Комментарии

Информация по комментариям в разработке