(1996) Cánticos de Gloria y Salvación (Barcelona/Madrid)

Описание к видео (1996) Cánticos de Gloria y Salvación (Barcelona/Madrid)

Minutatge i descripció;
00:06 ~ A nuestro Padre, Dios
02:36 ~ Santo, Santo es el Señor
04:07 ~ Ven y alaba
05:18 ~ Dios mío eres Tú
06:34 ~ ¡Oh, profundo amor de Cristo!
08:57 ~ Hermoso Salvador
10:29 ~ Alma, bendice al Señor
11:54 ~ Oh, criaturas del Señor
14:13 ~ ¡Cuán grande es Él!
16:16 ~ ¡Oh, tu fidelidad!
18:27 ~ A Ti la gloria
20:20 ~ Canta aleluya al Señor
22:02 ~ En momentos así
24:20 ~ Te amo, Rey
26:53 ~ Cristo, te ensalzamos
28:39 ~ En un establo
30:01 ~ Que todo el mundo cante
31:39 ~ Majestad
33:07 ~ Nada es comparable
35:13 ~ Te doy gracias, Señor
38:24 ~ ¿Qué Niño es éste?
___________
Aquest recull d’himnes i cants espirituals va ser una petita recopilació i avançament sonor del qual anys després seria ‘Cánticos de Gloria y Salvación’, l’himnari que substituiria l’antic ‘Himnario Evangélico’, que entre les esglésies de les Assemblees de Germans espanyoles havia estat l’únic i el més difós. Amb vint-i-dos cants, el recull sonor pretenia avançar a les congregacions el model d’himnari que ja entrat el segle XXI sortiria a la llum en un format fotocopiat.
Les veus que van participar a ‘Cánticos de Gloria y Salvación’ van ser: Gwen Bowman, Eunice Sanjaime, Vicente Martínez, Tomàs Escobosa i Norman Bowman. La teclista va ser Gwen Bowman; el guitarrista Vicente Martínez, i els arranjaments van ser de Carlos Bwoman, també amb tasques de gravació. El productor tècnic va ser Norman Bowman, amb la coordinació general de Pablo Wickham. La producció es va fer el maig de 1996, editat per ‘Producción del Centro Evangélico de Formación Bíblica’ a Madrid.
Uns anys després, quan es va publicar l’himnari ‘Cánticos de Gloria y Salvación’, els editors escrivien aquests primers paràgrafs a la pàgina introductòria: «Aquesta col•lecció d’himnes i càntics espirituals és el resultat de més de vint-i-vuit anys de treball de diversos equips de persones –més de trenta en total– a Madrid, Barcelona i València. L’objectiu principal fou revisar i posar al dia l’antic HIMNARIO EVANGÉLICO usat per la majoria de les Assemblees de Germans a Espanya, seguint uns criteris de qualitat musical, poètica i doctrinal molt estrictes, però al mateix temps atenent a allò que les esglésies realment empraven en els seus cultes. Una enquesta realitzada entre totes les congregacions va revelar que més de quatre-cents dels set-cents vuitanta del HE original ni es coneixien ni mai es cantaven a la immensa majoria d’elles, encara que per raons de qualitat la Comissió de Música ha 'rescatat' a cert nombre. Al mateix temps es va anar seleccionant altres himnes i càntics que no hi eren en l’HE original, alguns proposats per líders de la ‘Federación de Iglesias Independientes de España (FIEIDE)’ –que es va sumar al projecte–, seguint els mateixos criteris de qualitat».

Комментарии

Информация по комментариям в разработке